Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anahahahahaahahjsbajsasa

boze straszne.....

Polecane posty

To też ludzie, tacy sami jak My wszyscy tylko troszkę zaniedbani... Dziwne , że takie zdjęcia umieszczają w galerii ... dziwie sie tej kobiecie,że się nie podmalowała do zdjęcia, no ale nie każda umie o siebie zadbać, niewiem czy wynika to z lenistwa czy jej to poprostu nie przeszkadza.

no wlasnie o to mi chodzi ze sie zaniedbala strasznie i ona sie dziwi ze zaden jej nie chcial?? to nie jest wynikiem jąkania sie tylko zaniedbania !! no i znalalazla faceta z takimi zebami zaniedbanymi i tak samo zaniedbany on....

Gość Mała Lu
ło rany :( teraz bede mieć koszmary nocne :( i po co tacy ludzie zdjęcie "w świat"puszczają ? :|

Gość durnaś
co w tej parze jest strasznego bo nie rozumiem?

Gość Mała Lu
jak to co? widzisz chociażby te zęby popsute?

Gość marikkka
Zadufani jesteście w sobie strasznie, egocentrycy wpatrzeni w swoje odbice jak w świety obrazek! Co wam do czyiś zdjęć? Jak Wam sie nie podoba to nie oglądać. Głupota ludzka nie zna granic! Żałosna jesteś autorko tego topiku.

Gość wcale nie takie straszne
przynajmniej sa szczesliwi i maja siebie i moga na sobie polegac a ty pewnie im zazdroscisz tego

Gość Mała Lu
albo tłuste włosy... i po co takie zdjęcia pokazywać ludziom? czym tu się chwalić?

ta zalosna z czym?? oni sami wystawili te zdjecia w internet ! wiec nic zlego nie jest ... a zreszta chcialam powiedziec tylko ze straszne dla mnie jest takie zaniedbanie ... ja nie mowie ze jestem pieknoscia ale dbam o siebie !!!! tluste wlosy te zeby.. no masakra!

w NICZYM! W NICZYM im nie zazdroszcze..... mam szczesliwa milosc... a jej nic nie zazdroszcze w zyciu bym sie do takiego stanu nie doprowadzila

Gość durnaś
może tym że się kochają i mają w dupie to jak wyglądają? gdyby każdy był taki sam to tacy ludzie jak wy umarliby z nudów bo nie mieliby z kogo się naśmiewać:O

Gość marikkka
Taak, na forum łatwo kogoś zgnoić! Ciekawe czy bys była taka mądra jakby jakaś Twoja znajoma wstawiła właśnie takie zdjęcie? Tez potrafiłabyś jej w oczy powiedzieć, to co tu ponawypisywałaś??

Gość Mała Lu
nie zazdroszcze. Jestem w szczesliwym związku, mam małe dziecko i wyglądam 1000 razy lepiej od tej panienki na zdjęciu... mimo to nie zamieszczam swoich zdjęć w niecie. A ta panna zamieściła je w jakimś celu... po to pewnie żeby podzielić się swoim szczęściem... Tylko czemu takie paskudne zdjęcia? uwieczniła na nich to co ma prawdopodobnie najgorsze. Skoro zamieściła swoje zdjęcia to powinna się liczyć z tym że ludzie będą te zdjęcia oglądać i je komentować.

boze ale oni sami wstawili w neta to zdjecie! wiec niech licza sie ze kazy moze je ogladac! a ja wyrazam tylko swoje zdanie! nie smieje sie z nich tylko przeraza mnie jak mozna byc takim zaniedbanym!! boze ludzie....

czym tu się chwalić? ' ---a musza sie czyms chwalic ? czy ty robisz zdjecia tylko zeby sie chwalic ??? jakie to zalosne i plytkie :O oni sie ciesza swoja miloscia i to jest piekne, ja widze zakochana, szczesliwa pare a nie klony siebie pod tona makijazu bo jakis pustak powie, ze zdjecia sa ohydne :O lepiej miec pryszcze na twarzy niz siano w glowie :O

Gość ahaha o jesooo ostatnia fotaaa
on taki sam jak ona , zeby straszneeeeeeeee , jak oni moga sie calowac :O :O pawia bym puscila

Gość marikkka
W takim razie "anahahahahaahahjsbajsasa" zachowaj swoje "bezcenne" zdanie dla siebie! Nikogo ono nie interesuje a ty zapewne nudzisz się niesamowicie, wiec moze machnij sobie pazury na różowo albo wybierz siędo galerii handlowej. Zapewne nic bardziej konstruktywnego robić nie potrafisz, a tym przynajmniej nikomu nie zaszkodzisz!

wal sie na ryj ! sa paskudni i kazdy to przyzna a niech sie kochaja co mi do tego chodzi o to ze to sa okropne zdjecia jak i oni pasztety ja tez bym sie zrzygala!!

Gość wiedźma Stara
Czy kobieta zadbana musi od razu być płytka i głupia? jeśli się zamieszcza zdjęcia do wglądu dla WSZYSTKICH to trzeba się liczyć z tym że bedzie się ocenianym!! Po co szczerzyć zepsute zęby i umieszczać zdjecia w necie?

Gość marikkka
14:51 [zgłoś do usunięcia] anahahahahaahahjsbajsasa wal sie na ryj ! właśnie pokazałaś w całej okazałości swój poziom intelektualny. Gratulacje. A co do rzygania to widze tez że masz skłonności bulimiczne. Czyżby w tej pustej główce grasowało stado kompleksów?

Gość wiolkaxxd
strasznie zaniedbani są obydwoje ;/, kobieta już bardzo ;/. poszłabym na jej miejscu na oczyszczanie twarzy...

Gość Kolejara tararara
"Czy kobieta zadbana musi od razu być płytka i głupia?" jeżeli wierzyćie słowom anahahahahaahahjsbajsasa że jest ckobietą zadbaną to sądząc po jej wypowiedziach odpowiadam: tak kobieta zadbana musi być od razu płytka i głupia a anahahahahaahahjsbajsasa jest tego doskonałym przykładem nara🖐️

Gość marikkka
14:51 [zgłoś do usunięcia] wiedźma Stara Czy kobieta zadbana musi od razu być płytka i głupia? Oczywiście, że nie. Ale akurat w wypadku autorki topiku tak jest. Chociaz mam wątpliowści co do jednego, mianowicie czy ona aby na pewno taka piękna i zadbana ;)

Gość te....anahahahahaahahjsbajsasa
a może swoje zdjęcia pokażesz? odiotka jesteś i tyle. na dodatek pusta jak cegła

Gość ohyda az mi sie odechcialo
jesc obiadu :o

jak taka mloda dziewczyna doprowadzila do takiego stanu swoje zeby!!!a te zdj jak sie caluja to juz kompletna poracha!!

Gość segregation of lifes
anahahahahaahahjsbajsasa NOWA KRÓLOWA PUSTAKÓW

widzę, że macie niezłą polewę z tego co wczoraj odkryliśmy :) ehh :D

Gość tokio Ice
Brawo Durnas :) Popieram. Od tych kosmetykow zupelnie poprzestawialo Wam priorytety. NAwiasem mowiac, tez nie zalapalam, co w tych zdjeciach jest takiego strasznego.