Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m_i_c_i_a

mój ojciec zdradził mame ,niemal przy mnie!

Polecane posty

teraz mnei to dreczy.... nie wiem co mam robic uświadomic mame? przeciez minęło juz tyle czasu.. ona wyjeżdza za granice zeby utrzymac rodzine;/ zarabia naniego bo on nic kompletnie nie robi;/ i w dodatku pije;/ tej nocy sprosił sobie do domu kolegów pili a ja siedzialam w pokoju i musiałam sluchac tego wszytskiego.poźniej przyszła jakas młoda siksa;/ myslałam ze to dziewczyna któregos z tych kolegów ale po chwili koledzy wyszli(myslałam ze ona z nimi)ale gdy otworzylam drzwi od mojego pokoju usłyszałam głosy dochodzace z pokoju..stekanie itd..słysząłam jak do niej mowi ze ja kocha...był pijany ale brzydze sie nim! co mam robic? trzymam to w sobie juz dlugo mama wrócila a ja nei wiem czy powiedziec o tym ??? :(((((

Gość ikks..
mysle ze twoja mama wie... kobiety wyczuwaja takie rzeczy.. ale uwazam ze powinnas powiedziec.. bo skoro ma jechac zarabiac na niego to moze warto zeby wiedziala na 100.

Gość wspolczuje ci i opowiedz
wszystko o tym mamie , bedzie bolec ,nie mozesz sama cierpiec , powiedz a tate pozegnajcie wywalcie pijaka i lajze za drzwi

Gość jasne ze powiedz
to Twoja mama a ojciec to skurwiel :o Zaraz napiszą Ci żebyś nie mieszała się w ich sprawy ale jako że sama byłam zdradzana i mimo że przyjaciółka o tym wiedziała i nie raczyła mnie o tym poinformować już nie jest moją przyjaciółką. Pomyśl sama czy Twoja mama nadal będzie chciała żyć w nieświadomości i dowiedzieć się o tym od sąsiadki po 2 latach a jej kochana córka wiedziała o tym wcześniej i cały czas kryła ojca? Myślę że chciałaby wiedzieć wcześniej niż marnować życie dalej z kurwiarzem :o Prędzej czy później dowie się o tym od kogoś innego a Tobie będzie miała za złe że nic jej nie powiedziałas

wiele razy miała tak wielka ochote mu o tym powiedziec ze wiem co zrobił!;/ mnie tez traktuje źle nei raz musiałam uciekac z domu do ciotki w srodku nocy:( wszyscy w rodzinie wiedza ze pije ale on zawsze robi z siebie pokrzywdzonego...;/ mama cierpi ze on pije nie mam z niego zadnego pozytku normalny facet powinien zarabiac na rodzine rozumiem ze czasami chwilowo nie ma sie pracy bo nie ma ale on nawet nie szuka bo ma wygode mama za granica a on pije i robi co chce . ale boje sie powiedziec tego to było jak bylam w 2 gimnazjum a teraz mam prawie 18 lat... tyle czasu ehh teraz załuje ze odrazu po tym zdarzeniu tego nei zrobiłam ale wierzcie mi tak sie bałam..

Gość ja bym powiedziala od razu
po co ma dalej utrzywac takiego darmozjada ktory w dodatku ja zdradza

Gość skoro ukrywasz to tyle czasu
to gratuluje :o wspolczuje matce takiego chuja meza i corki ktora olala sprawe i nie powiedziala o zdradzie ojca.

spytaj mamy czy go kocha czy chce sie z nim rozwieść. Jak stwierdzi ze opcja nr dwa- wtedy jej powiedz

Gość DRFFTRRRRRR
:s TO TERAZ POWIEDZ MAMIE

ja bym na twoim miejscu powiedziala matce wiem ze to twoj ojciec i moze nie chcesz niszczyc rodziny ale to niesprawiedliwe zeby ona zapierdalala na takiego chuja ty napewno chcialabys wiedziec gdyby to twoj maz cie zdradzil

zagubiona napewno chcialabym wiedziec gdyby to moj maż mnie zdradził teraz to wiem...ale wtedy nie.. czułam sie bezsilna nie chciałam niszczyc mamie zycia..nie chcialam dl aniej źle chcialam ja chronic w pewnien sposób ale teraz gdy dorosłam wiem ze zrobilam źle! chce naprawić swój bład ale z drugiej strony sie boje:( wiem ze zadna ze mnie córka....eh:(

a jak sie teraz uklada miedzy twoja mam a ojcem czy dalej jest tak zle bo jesli tak to powiedz jej prawde ona na pewno cie zrozumie powiedz jej ze ja kochasz i przepraszasz ale nie mozesz dluzej trzymac tego w sobie i chcesz po prostu zeby wiedziala to w koncu twoja matka nie zasluzyla sobie na to zeby twoj ojciec taki byl

jak jest teraz miedzy nimi?hmm bywało róznie wiadomo teraz mama dalej jest za granica.on dalej pije bo z tego chyba juz nei wyjdzie... mimo tego ze wwszyscy chcieli mu pomoc.na nastepne wakacje ja jade z mama i chłopakiem za granice i boje sie co on w domu zrobi..ze bedzie jescze gorzej;/

POWIEDZ MAMIE!!!! neich sie uwolni z tego toksycznego związku biedna kobitka

Gość powiedz matce
bo jka po czasie dowie sie ze Ty wiedziałaś To nigdy ci tego nie wybaczy a Ojciec i tak ma Cie gdzieś skoro przy Tobie pod Nosem to zrobił nie wazne ze po pijaku to nie wytłumaczenie :((( Powiedz matce ja bym powiedziła

wiem ze to zadne wytłumaczenie ze byl pijany...dlatego sie nim brzydze;/ tym bardziej ze sam nie raz robił mi awantury jak wracał do domu pijany..;/ i wlasnie w takich momentach chciałam mu to wykrzyczec w pysk;/ ale balam sie ze mi cos zrobi jak dowie sie ze ja wiem;/ a na drugi dzien tlumaczyl sie ze on tak ma przez picie a kiedy orosze go zeby przestał to obiecuje a poźniej dalej to samo...ehh boje sie co bedzie jak powiem mamie.bo ja niedlugo skoncze 18 lat i chce sie wyprowadzic , bo z nim nie bede mieszkac ale szkoda mi mamy:( ze zniszcze jej to wszytsko i zostanie sama ale z drugiej strony nie moze tak zyc w nieświadomosci Boże:(

Gość skoro Twoja mama
pracujęna twojego ojca, a on pije i zdradza czym prędzej jej to powiedz

Gość ejbisi
Twojej mamie lepiej bedzie samej, pewnie ma kolo 40, jeszcze ulozy sobie zycie, odżyje. Z ojca i tak nie ma zadnego pozytku, tylko darmozjada i zdradzacza. Po co komu taki maz?

moja mam ma 36 lat:) wiec młoda jeszcze.. i jak wróci to odrazu jej to powiem..nie moge dluzej tego ukrywac.