Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadal zakochana

po rozstaniu

Polecane posty

Gość nadal zakochana

Kilka dni temu rozstalam sie z moim chlopakiem, juz dzis ma na gg jakis opis o calowaniu i patrzeniu w oczy, oo milosci. Czuje sie okropnie :(

Gość nadal zakochana
wyrzucilam go z gg, ale jak znam siebie jeszcze dzis go przywroce w kontaktach. co moge zrobic?

Gość nadal zakochana
5 miesiecy bylismy ze soba. nie kocham go ale jest mi holernie bliski.

ale jak znam siebie jeszcze dzis go przywroce w kontaktach. " ba , dzisiaj przywrócisz go do łask ... jutro napiszesz esa a najdalej pojutrze bedziesz sie na nowo z nim bzykała :P co robić ? a no zaczekać do pojutrza :P

Gość nadal zakochana
stwierdzilismy, ze za bardzo sie roznimy. lubimy inne rzeczy od takich gdzie jechac na wakacje po nasz charakter. czasem on traktowal mnie z gory, dyrygowal mna a ja robilam co on chce bo mi na nim zalezalo. pewnie tak sie dzialo bo w domu rodzinnym mialam i nadal mam zerowy kontakt z ojcem. a moj byly sie mna zainteresowal i ja chcialam o jego zainteresowanie zabiegac.. sama nie wiem..

Ja tez nie mam kontaktu z ojcem. Mialam straszne dziecinstwo... Teraz wcale nie jest lepiej. Juz powinnam siedziec w dziekance

Gość nadal zakochana
moze po prostu jestesmy za dobre i dajemy sie wykorzystywac

Tak, ja wiem o tym ze on na mnie nie zasluguje. A mimo to tak strasznie go kocham... Jestem zbyt wrazliwa dla kogos takiego jak on. I nie wiem czy bedziemy razem czy predzej czy pozniej sie rozstaniemy ;( Za bardzo sie przywiazalam. Moglam trzymac dystans. Teraz za pozno. A Ty co masz zrobic hmmm... poczekaj moze na razie, jesli mu zalezy to bedize sie staral o Ciebie