Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuśka0185

Co zrobić by On wrócił?

Polecane posty

Witajcie. Kilka dni temu rzucił mie chłopak po 5 latach związku. Nie widziałam żeby coś się między nami psuło, a jednak coś było. Byliśmy dobraną parą, wszystko robiliśmy razem, święta i różne rodzinne uroczystości obchodziliśmy razem i wogóle jak w małżeństwie było z tym wyjątkiem, że nie mieszkaliśmy razem. A tydzień temu nawet na wakacjach w górach byliśmy. I przyszedł do mie pewnego dnia i mówi że musimy porozmawiać. Wmurowało mnie jak usłyszałam,że to już komiec. Że już od paru miesięcy chce zerwać ale brakowało mu odwagi. Dla mie było wszystko ok. nie widziałam żeby coś się psuło, nawet on nie dawał mi żadnych znaków że jest coś nie tak. I słyszę że mnie TYLKO lubi i nic więcej nie czuje, że to n8ie ja okazałam się być tą jedyną. A ja go tak kocham, życia sobie bez niego nie wyobrażam :(((. zostaliśny kumplami choć z trudem mi to przyszło, ale wciąż mam nadzieję że coś może znów zaiskrzy w jego sercu. Pomużcie jak rozpalić w nim ten słynny "ogień porządania". co zrobić by wrócił...

Gość Ja wiem ja wiem
pokarz sie z innym, zadbaj o siebie bardziej niz zwykle a jak nie zrozumie co stacil to kpnij w dupsztala i juz... nie mozna nikogo zmusic d milosci

Pomużcie jak rozpalić w nim ten słynny "ogień porządania". co zrobić by wrócił..." musisz zaczekać aż mu sie znudzi ta nowa :P

napisalas ze przyszedl i powiedzial ze to nie Ty jestes ta jedyna.... gleboko bym sie zastanowila nad tymi slowami. brzmi to tak jak by mial inna,jak by sie okazalo ze tamta to ta jedyna

No niestety ale facet sie jasno określił - nie kocha i to się nie zmieni bo nikogo do miłości zmusić nie można... Odpuść dziewczyno i zacznij życ na nowo.. nie masz wyjścia

Gość aaaaa....
Nie jesteś jedyna ja dostałam wczoraj sms-a że to koniec fakt krótko byliśmy razem ale mi zależało podobno po weekendowej klótni przestał czyć przyciąganie do mnie i podobno w ciągu jednego weekendu uczucie może zniknąć... :(