Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katam

zmęczenie polecam

Polecane posty

Gość katam

są dobre suplementy dające naprawdę energię. polecam!!

głodowanie bez wysiłku fizycznego mija się z celem. najpierw "zgubisz" mięśnie, a dopiero później tłuszcz. no, ale fakt, cyferka na wadze mniejsza i dzięki temu pewnie samopoczucie na kilka chwil lepsze :P głupota. suplementy, owszem, dobra rzecz, ale tylko odpowiednio dobrane. no i wiadomo, one za Ciebie nie poćwiczą. poszukaj na hellhound.pl , mają duży wybór takich specyfików, a jak zapytasz to fachowo doradzą coś pomocnego w zrzucaniu wagi. niemniej jednak powtarzam - bez treningu nie ma sensu się katować dietą.

Gość majka uk.
Dobrze powiedziane, suplementy nie poćwiczą. Ale pomogą żebyś Ty miała siłę poćwiczyć. Ja przed ciążą uwielbiałam grać w siatkę. Później straciłam kondycję, ale mąż mnie zmotywował i wróciłam do formy. Faktycznie, dobry suplement pomoże. Ja akurat bodymaxa sport miałam, ale jak pójdziesz do apteki to tam zobaczysz co Ci będzie pasować.

Gość Beatka k
Ostatnio bardzo jestem zmęczona. Kiedyś chodziłam na siatkówkę po szkole, ale teraz to nie mam siły. 7 godzin w szkole, później jeszcze nauka. Chciałabym mieć więcej sił. Czy dziewczyna w wieku 18 lat może łykać suplementy z żeń szeniem na zmęczenie?

nie wiem jakie wy uzywacie ale jakmi dziewczyna wcisnela bodymax, to raz ze idea dzialania zenszenia bardzo baaardzo mi sie podoba to dwa naprawde przyda mi sie zastrzyk witamin jesienia

Gość nie ma nic za darmo
konieczność biologiczna: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu 3,higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne. W tm punkcie radziłbym postudiować temat : "SAD" i "Stres" Szczególy na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość A najlepszy
jest rumjanek, czyli rum do buzi janek do łóżka i nie będzie czasu na głupie zmęczenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👄

Gość Wacek Jk.
Ostatnio jak chodzę na halę i gram w piłkę to jestem taki... szczęśliwie zmęczony. Wreszcie, bo kiedyś bardzo narzekałem na zakwasy. Żoncia mi bardzo pomaga i mobilizuje. Diety mi pilnuje, pamięta żebym bodymaxa brał. A kondycja idzie w górę!

Gość pytanek
A czy opłaca się kupić opakowanie bodymaxa w którym jest 120 tabletek za 60 zł? To chyba jest okazja?