Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meg123

Dlaczego same sobie to robimy?

Polecane posty

No właśnie? Na każdym forum jest mnóstwo wątków o zdradzie. Dziewczyny powiedźcie mi dlaczego my kobiety nie trzymamy się razem? Dlaczego niektóre panie nie zważają na to iż ów pan ma żonę, dziecko itd przecież żadna z nas nie chce być tą zdradzaną?

Gość trututututu
jak facet ma to we krwi, to my kobiety i tak nic na to nie poradzimy, to tylko i wyłącznie ich wina

Gość Mala_09
laski które bzykają się z facetami wiedząc że są oni w jakiś związkach to po prostu K. U. R. W. Y. !!!!!!!!!!!! i to jest jedyne wytłumaczenie. Nie rozumiem jak mogą nie mieć szacunku do drugiej kobiety a i przede wszystkim do samej siebie!

Trutututu(czy jakoś tam) nie masz racji wystarczy powiedzieć NIE. Nie jest prawdą że tylko faceci są winni!!!

Gość ty......trututututu
żaden facet nie ma zdrady we krwi. to dziwki ciągną facetów.

Gość ekaterinaaaaa
Zawsze uważałam, że babki pakujące sie w cudzy związek to dziwki i dalej tak uważam. Ale jednocześnie sama omal dwukrotnie tego nie zrobiłam. Za pierwszym razem żonaty za mną łaził, patrzył w oczka i mimo, że spławiałam i opędzałam sie jak od natrętnej muchy nie dawał mi spokoju. Musiał mieć w tej kwestii spore doświadczenie bo po jakimś czasie na imprezie po alkoholu tak wyszło, że zaczęliśmy się całować. a potem zaczęłam czuć do siebie!!!!! wstręt. Bo w nim zaczęłam się zakochiwać. Dzięki Bogu rozsądek zwyciężył i nie dałam się zaciągnąć do łóżka a on w końcu dał za wygraną. Ale i tak jeszcze jak sobie to przypomnę wyzywam siebie od dziwek... W drugim przypadku nie wiedziałam że facet jest z kimś związany. Poszukałam jego profilu na naszej klasie i o dziwo miał zdjęcia w objęciach miłości swojego życia. Zmieszałam go z błotem. Na swoją obrone powiedział, że jej nie kocha ale nie może jej zostać bo razem mieszkają a jego nie stać na własne lokum...!!!! Oczywiście to była nasza ostatnia rozmowa.

żaden facet nie ma zdrady we krwi. to dzi**i ciągną facetów. --- tak, kazda kochanka grozi facetowi, ze jak sie z nia nie przespi to zabije go, jego zone, corke, ojca, matke, dziadka, babcie, wujkow, ciocie i tak samo ze strona zony ... tak sobie to tlumacz. facet jest slodki, wierny i patrz jak sie poswieca dla zony ulegajac wrednej kobiecie ktora grozi mu smiercia

Gość trututututu
jak bedzie chciał to zapłaci sobie za dziwke i i tak cie zdradzi

Niby może zapłacić za dziwkę i to też będzie zdrada ale zakładając wątek miałam na myśli romanse ze znajomą,koleżanka z pracy .....a nie szybkie numerki za kasę

Gość gxfj
Dlaczego niektóre panie nie zważają na to iż ów pan ma żonę, dziecko itd przecież żadna z nas nie chce być tą zdradzaną? obowiazek szacunku i wiernosci lezy w gescie meza a nie innych kobiet :o tzreba bylo wybrac sobie porzadnego faceta, a nie kuriwrza :P

gxfj ale błysnęłaś inteligencją! buhaha czekałam na mądre wypowiedzi anie takie głupoty jak piszesz. Nawet porządnego mężczyznę bez ciągotek do innych jakaś lafirynda może omamić, a choćby nawet gdy to facet podrywa wystarczy olać go jeśli się tylko dowiemy że ma żonę

gxfi "obowiazek szacunku i wiernosci lezy w gescie meza a nie innych kobiet " właśnie o to chodzi w temacie dlaczego my kobiety się nie szanujemy?!

Oczywiście również jestem zdania że nie wszysc mężczyżni są ok szczególnie Ci którzy po wyjściu z domu "chowają obroczkę głęboko w kieszeni" ale gdy się już dowiemy o żonie to na litość boską wystarczy pomyśleć, że jak już się rozwali jedną rodzinę to może ktoś rozwali Twoją skoro facet taki skory do zakochiwania?

Gość gfhmf
właśnie o to chodzi w temacie dlaczego my kobiety się nie szanujemy?! bo kobiety nie obchodza inni, mnie tez by nie obchodzilo czy facet jest zajety czy nie- skoro daje sie poderwac lub sam podrywa to tylko i wylacznie jego sprawa ze zdradza. i tak samo jest w druga strone- jesli kobieta zdradza to nie wina tego z ktorym go zdradzala tylko jej :o ale tu na kafe sa same zranione i zdradzone ktore nie rozumieja ze wiernosc dotyczy maloznkow (czy ludzi w danymz wiazku) a nie osoby postronne. aha- i sa faceci ktorzy kcohaja i nie zdradzaja

Gość gxfjj
ale gdy się już dowiemy o żonie to na litość boską wystarczy pomyśleć, że jak już się rozwali jedną rodzinę to może ktoś rozwali Twoją skoro facet taki skory do zakochiwania? a to jzu chyba jej problem, ze facet skory do zakochiwania?

do gfhmf sory słonko ale mam męża i nie jestem zdradzana więc jesteś w błędzie a założyłam wątek bo troszkę mi żal tych co są zdradzone. Rozumiem że Ty nie jesteś w związku ewentualnie lata Ci czy mąż Cię zdradza czy też nie. A jeśli się dowiesz że mąż Cię zdradził to uważasz że to tylko i wyłącznie jego wina?

Gość aaaa...
Fakt ku*y są i będą na tym świecie niestety ale jeśli facet by chciał i kochał na tyle swoją żone to żądna by go nie omamiła...

Gość trututututu
a co za róznica czy facet zdradzi cie z dziwka czy kolezanka z pracy, zdrada to zdrada i jak będzie chciał to i tak to zrobi, jak żona mu nie odpowiada, albo nie wystarcza to szuka pocieszenia w ramionach innej, setki pięknych kobiet chodzi po swiecie i to tylko od faceta silnej woli i stopnia miłości do zony zalezy czy ulegnie pokusie czy nie kobieta jest winna tylko i wyłacznie wtedy, gdy sama ma męza i go zdradza

Gość buuuu.......
meg - zdradził Cie ?

Gość a ja wiem że
facet by nie zdradził, gdyby go do łóżka jakaś ladacznica nie zaciągnęła. Niestety, drogie panie, to tylko łatwe kobiety doprowadzają do zdrady. Facet jest jak pies, łapie wszystko co mu się podkłada, tak już natura to urządziła. tak. moje panie, to wy - które ddajecie na prawo i lewo - jesteście winne.

Gość gxfjj
meg123 popatrz- wyobraz sobie ze jestem w stalym zwiazku od 3 lat i jakos zdrady nie doswiadczylam :P (tak tak, zaraz stado bab powie ze juz dawno mnei zdradzil i mnie oszukuje:D) bo wiem ze gdyby chcial zdradzic to najpierw sie ze man rozstanie (tak jak to zrobil z eks) poza tym wie ze zdrada to koniec i ze oporcz niego winna moglabym byc ja (wina rzadko kiedy lezy tylko w osobie ktora zdradza)

Gość gxfjj
lol, a nie mowilam? :D zazdrosc? ze mam kogos uczciwego? :D ze tacy trafiaja sie rzadko? :D moze wy nie zasluzylyscie na takiego. zreszta, gdybyscie byly takie dobre i w ziazku byloby dobrze to facet nie poszedlby do innej :P (no chyba ze ejst kuriarzem- no ale lepiej sobie tlumaczyc ze to wina osob tzrecich ze biedny facet/maz do niej poszedl bo on glupi jest i nie wie co to zdrada:P)

Nie pisałam już wcześniej, że mnie mąż nie zdradził. Jesteśmy w związku 7 lat w tym 3 lata małżeństwa