Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaaaa

czy taka sukienka dla swiadkowej moze byc???

Polecane posty

Gość ffagtg
dosyć skromna, ale może być :)

Gość 1234567......
bardzo ładna spokojnie może być ....a po za tym to panna młoda na być gwiazdą na swoim ślubie a nie świadkowa :)

Gość marikkka
Tak. Rzeczywiscie bardzo skromna. Zaszalej z biżuteria i butami. Może duża bransoleta i jakieś extra-szpilki?

Gość okkkkkk......
Wg mnei może być....co prawda mi sie do końca nie podoba góra tej sukienki, wole takie bardziej wycięte żeby dekolt był czy coś, ale 100 razy lepsza niz te typowo sama niew eim jak to nazwać długaśne balowe beznadziejn e kiece:/

Gość marikkka
Wlasnie powiększyłam sobie zdjęcie i zauważyłam szpetne zaszewki. Prawdę mówiąc niwelują minimalizm sukienki i jak dla mnie staje się bazarowa :(

Gość ja bym tutaj ...
widziała długi sznur pereł, albo coś w ten deseń ... taką też bransoletę... i koniecznie extra szpilki ... wtedy ujdzie ...

Gość agnieszkaaaaaa
achaaa, tez wydala mi sie skromna, nie przycmi panny mlodej, jest czerwona, ale chyba lepsza niz czarna...ciezko mi wybrac cokolwiek, nie chce wystapic w bazarowej sukience z gorsetem, bo nie nosilam takich nigdy...a z tego co widze, to praktycznie na plytach z wesel znajomych tak sie prezentuja panie swiadkowe:(

Gość agnieszkaaaaaa
no faktycznie sa tam te zszycia jakies dziwne....

Gość agnieszkaaaa
a moze macie jakies ciekawe pomysly....mam 2 tygodneiniecale na dobranie tych ubran:)_

Gość dzadzudzi
fajna ta kiecka! kroj skromny, ale za to swietny kolor. moze te zaszewki nie sa super, ale nie sa tez beznadziejne. wg mnie mozesz w niej isc :)

Gość agnieszkaaaaaaa
dzieki za rady, napradwe dzieki:) jeszcze nie wiem czy pojde w niej, bede szukac...:)