Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mma_łgosia

czy mogę byc w ciąży?

Polecane posty

Gość mma_łgosia

Wiem że na każdym forum może byc tysiące takich tematów, ale proszę, nie zrażajcie się od razu do mojego, tylko mi pomóżcie! Zatem, z reguły mam 29 dniowe cykle. Nimniej jednak ostatni miałam 25 dniowy, bo wakacje, bo upały itp. W 13 dniu cyklu współżyłam z moim chłopakiem, i w większośc stosunku w tym finał była w prezerwatywie, z którą nic się nie stało, ale początek był bez. Tak dosłownie kilka ruchów. Wiem, że wtedy miałam płodne, a nawet mozliwośc owulacji. Teraz mam 25 dzień cyklu i czekam na okres. Ale bardzo się denerwuje. NIe wiem czy opłaca się robic już test ciążowy, czy nie ( okresu się spodziewam za 3 lub 4 dni) oraz czy w dwa tygodnie po stosunku, który pokrył się z owulacją jest sens iśc do ginekologa, czy nie. Bardzo zależy mi na tym, aby bardzo szybko widziec o ewentualnej ciąży, bo zażywam bardzo silne leki i są one absolutnie niewskazane przy stanie błogosławionym. Proszę o pomoc.

w plynie wydostajkacym sie z penisa podczas stosunku moga znajdowac sie plemniki i moze dojsc do zaplodnienia, to raz, a dwa zrob test w dniu okresu, jak bedzie negatywny, a okres nadal sie nie ebdzie pojawial to powtorz go za kilka dni, jesli nadal nie bedzie okresu to do ginekologa...ja bym tak zrobiła. Albo za kilka dni zrob bhcg z krwi i wszystko bedzie wiadomo.

od kilku ruchów na początku stosunku nie zachodzi sie w ciaze!! jesli było w gumce i była cała to nie masz czym sie martwic.Zrób test 14 dni po stosunku i zobaczysz wynik znam-negatywny

do złotowłosa88- taaakkk i jeszcze nie zapomnij napisać, że jak się kochasz pierwszy raz w życiuto możesz bez zadnego zabezpieczenia bo na bank nie możesz po tym zajść w ciążę.....