Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mma_łgosia

czy mogę byc w ciąży?

Polecane posty

Gość mma_łgosia

Wiem że na każdym forum może byc tysiące takich tematów, ale proszę, nie zrażajcie się od razu do mojego, tylko mi pomóżcie! Zatem, z reguły mam 29 dniowe cykle. Nimniej jednak ostatni miałam 25 dniowy, bo wakacje , bo upały itp. W 13 dniu cyklu współżyłam z moim chłopakiem, i w większośc stosunku w tym finał była w prezerwatywie, z którą nic się nie stało, ale początek był bez. Tak dosłownie kilka ruchów. Wiem, że wtedy miałam płodne, a nawet mozliwośc owulacji. Teraz mam 25 dzień cyklu i czekam na okres. Ale bardzo się denerwuje. NIe wiem czy opłaca się robic już test ciążowy, czy nie ( okresu się spodziewam za 3 lub 4 dni) oraz czy w dwa tygodnie po stosunku, który pokrył się z owulacją jest sens iśc do ginekologa, czy nie. Bardzo zależy mi na tym, aby bardzo szybko widziec o ewentualnej ciąży, bo zażywam bardzo silne leki i są one absolutnie niewskazane przy stanie błogosławionym. Proszę o pomoc.

Gość ulala***
Zrob test jak nie pojawi sie miesiaczka, wtedy bedzie najbardziej wiarygodny

Ta, od razu pięcioraczki będziesz mieć. Następnym razem zrób zakaz wjazdu bez gumki i nie bedziesz się stresować. Raczej bardzo małe szanse, że coś się stało.

Gość diablica i juz
poczekaj, mysle ze nie jestes w ciazy

Gość anna wydymna
no tak to jest jak się dzieci biorą za seks. Test możesz zrobic juz w dwa tygodnie po seksie( masz szczęście ze Ci sie pokryl z dniem owulacji), ale i tak najbardziej prawdopodobny jest własnie jak sie okres spoznia. I zawsze jest sznasa na zajscie w ciaze jak sie wpsolzyje dziecinko.

Gość mma_łgosia
chłopak powiedział, że nie chce mnie znac, jak sie okazę, że jestem w ciązy :(

Gość mma_łgosia
teraz żałuję, że nie zgadzałam sie na seks analny :o