Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupilo

Moja młodsza siostra właśnie groziła mi nożem.

Polecane posty

Gość kupilo

Gdybym to nagrała miałabym podstawy do tego, by zgłosic na policje jej agresje i miałaby sprawe w sadzie dla nieletnich? ma 13 lat.

Gość takie nagranie
? nie wiem czy może być dowodem w sądzie. a u nas.....pewnie musiałabyś nawet wcześniej siostrę zapytać czy możesz ją nagrać:D

Gość wpiernicz jej
wpiernicz jej, gówniarze, a co starzy na to?

Gość kupilo
to co moge z tym zrobic, ze moja siostra terroryzuje nasz dom, grozi mi roznymi ostrymi przedmiotami, czasami mnie tym bije, przeklina do wszystkich, wyzywa mnie od dziwek, kurw tylko dlatego, ze dom jest dla niej miejscem wyładowania agresji, bo po za nim jest grzeczniutka i niesmiala, a wszyscy w domu sa od niej słabsi psychicznie.

Gość dsw3243244
Co sie przejmujesz? Ja się z moja sistrą pobiłem w kuchni, to najpierw zarobiłem widelcem pod żebro, potem lekko nozem, a na koniec dostałem takiego kopa w jaja, że przez tydzień musziałem wolniutko chodzić bez majtek i w luźnych spodniach. I nie mogłem siedzieć. Szatan opętał, tą wściekłą bestię :O

Gość nagraj i
pokaż jakiemuś prawnikowi to ci doradzi.

Gość kupilo
nie podszywajcie sie pode mnie przejmuje sie, bo ona mnie terroryzuje i zneca sie psychicznie. codziennie wysłuchiwanie , ze jestem szmatą, wiesniarą, kurwą, dziwką, popychanie, dogryzywanie, mowienie, ze jestem nieudacznicą. to boli, potrzebuje pomocy, rady, co zrobic, by przestała, mam mysli samobójcze, choruje na depresje, ta sytuacja odbiera mi ostatnie siły.

Gość kup lek na sraczkę
i jej podaj rozpuszczony z jakimś słodkim napojem:P

Gość wpiernicz jej
jest młodsza, przywal jej parę razy i da ci spokój. masz depresję? leczysz się? to powiedz smarkowi, że nikt Ci nic nie zrobi, bo masz żółte papiery a jeśli jeszcze raz Ci wejdzie na odcisk, to jej zrobisz drugi pępek. Laska się znęca, bo widzi, że może a Ty się dajesz, ofiaro. Walcz os iebie, 13 latka żeby cię nalała, siostra w dodatku? Chore.

Gość kupilo
ojciec wyjechal i ma nas w dupie, mieszkam z nia, matka i dziadkiem, niedawno babcia umarła na raka. oni jej mowia, ze sie okropnie zahcowuje, ale ona ich przekrzykuje i mowi, ze jestesmy nienormalni, ze chce sie stad wyprowadzic. tak bardzo chcialabym miec normalna rodzine.

Gość dswdwqe213122
Kup sobie nunchaku. Jest dobre do obrony przed osobnikiem uzbrojonym w nóż. Pacniesz ją raz w łapę z nożem i już nie zechce więcej wziąć.

Gość wpiernicz
no dobra, to niech się wynosi, jak nie chce z wami mieszkać. jak tak drze ryja, to jej spokojniutko wsadz rzeczy do reklamówki (najlepiej z biedronki) i wystaw za drzwi. Powiedz, ze w domu dziecka na pewno wszyscy ją polubią, moze nawet bardzo, tam lubia takie ostre, młode, sliczne dziewojki.

Gość kupilo
mam depresje, bylam u psychiatry, przepisał leki, nie biore, bo bardzo .źle sie po nich czuje. o za tym był moment, ze depsresja jakby ustepowała, ale teraz wróciło. co z rego, ze jej przywale, gdy mnie przezywa, jak potem gdy np jestem w pokoju na komputerze to ona podbiegnie, uderzy parasolem w głowe i ucieknie, albo potnie moją nową bluzkę, albo napluje na łóżko, albo przetnie kabel od telewizora, albo rzuci zapaloną zapałką we włosy. ona jest psychiczna, a ja jestem za słaba, by np. ja bardzo pobić i mam zahamowania, by zrobic jej cos złego mimo wszystko, a ona w szarpaninie moze nawet zabić.

Gość crumkilda
a co matka na to? kurde, no przeciez gdzies tam lazi w tym mieszkaniu, nie widzi tego? moze mala ma faktycznie jakaś schize albo jest cjharakteropata?

Gość siaka buraka
weź no kobieto udaj się do apteki, kup syrop lactulol wywołujący biegunkę i podaj jej do picia np do obiadu. Młoda się uspokoi jak będzie cały dzień w kiblu siedziała. Sprawdzone & potwierdzone. Polecam napój pomarańczowy typu mirinda czy coś bo syrop też ma pomarańczowy smak.

Gość kupilo
juz bylo tak, ze gdy strasznie sie awanturowała, a byłysmy same w domu, to wypchnełam ja za drzwi, wyrzuciłam jej ubrania, skoro tak krzyczła, ze chce sie stad wyprowadzic. chciala to ma, ale wiecie co? wrzeszczała, dostała szału, wogole nad soba nie panuje jak normalny człowiek, płakała, kopała w drzwi, wybiła szybei znalazła sie na pogotowiu bo rozharatała reke. oberwało mi sie od matki, ze to moja wina.

Gość sfdfssfsfsff
kup jej wibrator,napewno sie wtedy uspokoi..w koncu nic nie uspokaja tak jak seks/masturbacja

Gość bez paniki
weźcie ją zapiszcie na jakieś lekcje aikido czy inne karate bo was pozabija. A jak jeszcze raz wpadnie w szał to zadzwońcie na policje. Właśnie groziliście jej kiedyś policją? Jak reagowała?

Gość kupilo
co mi, ze dostanie sraczki, jak na nastepny dzien bedzie to samo. nie wiem juz co robic. psychopatycznego ojca, ktory sie zneca mozna usunac, a takiej siostry nie. nie wiem co robic, mam 17 lat, wiec wyprowadzic sie nie moge, dopiero na studiach sie uwolnie mam nadzieje..

Gość kupilo
grozilam jej nieraz juz policja, ale ona mnie wysmiała bo wiedziala, ze bym tego nie zrobila. gdybym raz wezwała to potem by juz to brała na powaznie wiedzac, ze jestem do tego zdolna, ale watpie czy odwazylabym sie na taki krok.

Gość kupilo
sprawdzalam, w moim miescie nie ma czegos takiego, a szkoły nie chce zmieniać, po za tym kasa..

Gość bosanoga
a Ty chcesz w ogóle coś zrobić czy tylko się pożalić?

Gość edfrvgdfrgt
tez tak mialam, z siostra lalysmy sie czym popadznie przez caly okres dojrzewania, jest miedzy nami rok rozicy, szyby w drzwiach wybijalusmy pieciami, noze tez chodzily i ostre przedmioty, czasem szycie reki lub nogi a potem nam przeszlo jak poszylysmy do lo, i dzis jestesmy jalepszymi kumpelami :P rodzicow tez przekrzykiwealysmy,wysywalysmy soie od szmat dziwek i kuew , cala paleta przezwisk,wyzwisk i agresji jaka istnieje. I przeszlo, to wiek, przejdzie jej, ale radze jej dobrze wtluc, jesli on amoze to ty tez

Gość kupilo
chce cos zrobic, ale nie wiem co, to trudna sprawa, mam ja pobic tak, zeby wyladowala w szpitalu, wtedy sie uspokoi ? jestem zdolna zrobic jej wszystko, tylko gniewu nagromadzilam do niej w sobie.

Gość dsfdsf
nie no jak zaczni skakac to zanim wezmie cos ostrego to daj raz drugi w pape, kopnij tu i tam i bron sie, wyjdzie na to ze sie bronilas bo ona zaczela i jej lomot spusc zeby wiedzila ze ty tez mozesz, bo jak siedzisz potulnie i pozwalasz na to to ona bardzie cie tlukala, jak jej pokarzesz ze tez mozesz jej wtluc oi to bardziej to bedzie miala stracha zaczynac

Gość kupilo
dzieki za pomoc, nie dam sie wiecej

Też bym wtłukła bachorowi, nie znoszę, kiedy dzieci nie mają szacunku do starszych ;/ Najlepiej pocwicz kilka dobrych ciosów, żeby nie miała siły na ciebie podnieśc ręki, radzę też, żebyś nosiła przy sobie jakiego bejzbola czy inne coś, chociażby na postrach. Pokaż, że też tak umiesz.