Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mój czarny nick na dziś

Kto gra w Zielone Imperium?

Polecane posty

Gość pika.....
ja gram - serwer 12, poziom łowca kretów ;)) bardzo wciągająca gra, teraz zbieram kase na drugi ogródek ;)

Gość bezzz
a po co ci powiększanie magazynu nie musisz mieć wszystkich warzyw w magazynie wystarczą ci tylko te które siejesz i sprzedajesz ja nastawiłam się na dwa warzywa które sprzedają i sadzę oprócz tego mam kilka innych które sadzę sobie po pare szt z nudów

Gość bezzz
Ja już mam dwie działki kto wie kiedy będzie można kupić trzecią

witam wszystkich! :D dalej gram w zielone imperium ale wkurza mnie strasznie, ze mozna mniec tylko jeden regal (oczywiscie bezplatnie) teraz jak chce sprzedawac, to co chwile musze spisywac i rozwiazywac nowee umowy ze soba :O ale gram juz od pol roku i szkoda mi skasowac konto:) jestem na serwerze 15

no to nie za mną takie akcje nie dam nikomu zarobić obejdę się bez 3 ogrodu

Gość .....ot..co......
minal prawie rok a ja wciaz gram w to g...o :O:classic_cool:

Gość .....ot..co......
ja mam 23 lata :P jestem juz na poziomie twardy orzech i szkoda mi zrezygnowac. poza tym teraz skupiam sie na questach bo za wykonanie 55-tego dostaje sie w nagrode ogrod :)

Gość help!:P
Ej, bo mi się już nie mieszczą warzywa.. (mam ich 20) co muszę zrobić ? i jak ? pomocy!!!! ;/

" [zgłoś do usunięcia] Nowa w miescie prawdziwa gra jest calkowicie bezplatna. jest pare platnych dodatkow, ale bez nich spokojnie mozna sie obejsc" Tak samo można jechać na wyścigu kolarskim rowerkiem za 200 zł z zawodowcami którzy mają rowerki za 10000 i próbowac wygrać wyścig:D.To jest żenujące:P.Dlatego odradzam takie gry:P.Kiedyś grałem w ogame i plemiona ale do tego za dużo czasu to zżera:P.