Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fankaWesołowskiej

kto dziś oglądał Wesołowską?

Polecane posty

Gość fankaWesołowskiej

fajny odcinek, nie? co sądzicie? Taki na topie ala Bahleda. Super program - żeby to jeszcze była prawda w sensie MIMO WSZYSTKO zabójca fanki się znalazł PRAWDZIWY i siedzi w ciupie. Miał ograniczoną poczytalność - wyglądał jak diabeł, nie?

Gość fankaWesołowskiej
Powiem wam jest fanką i Wesołowskiej i sędziego Lipińskiego (Lipiński jutro będzie sądził - zawsze sprawiedliwy wyrok itepe). Jutro jakieś dziecko zabije jakiś pedofil u Lipińskiego bo już dziś pokazywali.

Gość fankaWesołowskiej
W sumie powiem wam - szkoda, że wcześniej nie oglądałam tych seriali. W SUMIE - to tylko chodzi o świadków. Wesołowska sądzi 3 razy to wpisałam się, ze FANKA WESOŁOWSKIEJ choć w sumie jestem fanką LIPIŃSKIEGO choć w sumie? Może tak - do tej pory miałam pracę, że byłam fanką Lipińskiego, ale teraz to już mi zostaje Anna Maria Wesołowska bo co?

ja ogladalam, fajny odcinek był dobrze trafilam, ten zabojca wygladal jak szaleniec, ciekawe czy w rzeczywistosci zdarzdaja sie tacy co sie jawnie sami przyznaja przyjezdzajac jako świadek

Gość fankaWesołowskiej
Powiem Ci, że troszeczkę przygapiłam jak on się w koncu do tej zbrodni przyznał. No ale takie rzeczy sie zdarzają tylko w telewizji. W sumie mnie najbardziej chodzi o to, że w sądzie wyzwiska są na porządku dziennym - także rodzinnym i ja miałam dwie sprawy i ŻAŁUJĘ, że byłam kulturalna bo należały sie wyzwiska i zwracanie się do pracodwacy per TY ZERO. Z tego co widzę najwyższa kara to 1000 zł lub wyprowadzenie z sali. No - to krócej trwa rozprawa jak cię wyprowadzą. Tyle :(

Gość fankaWesołowskiej
A ten farel to niby jest normalny? Normalny PSYCHOL to jest. I jeszcze ćpał i chlał i sam się zgłosił na odwyk. Uważasz, że to normalny gostek jest? I krzyżem macha wytatułowanym gdzieś tam. Nie zdizwiłabym sie jak na dupie ma ten krzyż. Bo w sumie tak wygląda jego życie. Tylko tam dziwnie twarzy nie wygina jak mówi. Choć akurat nie słucham co mówi. Ani nie patrzę na niego bo uważam, że jest brzydki ogólnie.

Przyznal się jak zaczął się klócić z oskarżonym kto więcej lasek przelatuje. Ale niepoczytalni moga sie przyznawać do winy nawet w rzeczywistości a ten kolo był świrem.

Gość fankaWesołowskiej
Zazdrość, zazdrość, zazdrość i tyle. Och Karol... :( Ps. Ale żenada. No szkoda ubogiej dziewczyny. Ją zabito. Bahleda ocalała. A gdyby nie zabito? W końcu grała uprowadzoną prostytutkę :(

Gość fankaWesołowskiej
Szkoda mi tej Bahledy bo takie mogła mieć dobre życie w USA. I być bogatą i w ogóle, a ona z dzieckiem będzie się tułać po Europie, świecie. W sumie mogła już mieć naprawdę dobre pieniądze gdyby była sprytna. I to w USA. I nawet z tym dzieckiem. Ale cóz.. :( Bahleda duma o ślubie... :( A o czym duma Kolin? Ciekawe jaką następną rolę dostanie Alicja. Oby nie w kryminale. Był kryminał, jest syrena... może teraz zagra ... wariatkę? :( Czego jej nie życzę bo wiem jak to jest z TAKIMI :(

Gość fankaWesołowskiej
Na razie ma grać w jakichś niemieckich. No ale tam już była. Na razie widzicie CISZA. Wszyscy sie cieszą z dziecka. nawet wiadomo czyje - żadnych testów DNA. jednak Kolin jest odpowiedzialny... nie to co chłystek z sądu Wesołowskiej :(

Gość może morze
Bachledówna to mądra dziewczyna i da sobie radę, nawet jak ten cały Kolin się z nią nie ożeni. A po co właściwie jej mąż? Taki mąż?

Gość fankaWesołowskiej
no cóz... tak to jest jak się ma wszystko i dalej może być jeszcze lepiej, ale ślepa miłość. Niedocenianie rodziny i SIEBIE SAMEJ. Bo ona przecież od nastu lata na siebie zarabia. Widocznie ma dosyć. No to zostaje sława. Faktycznie. I teraz ma sławę. Ale mogła być sławna dzięki filmom a nie dzięki dupie. No ale widocznie tak musi być też. No to co - chrzciny w Polsce, wóda na stół. Jak się to nazywa jak jesteś abstynentem i ksiądz ci mówi "dziś masz wyjątek".

fankaWesołowskiej znajdź sobie dobrego psychiatrę bo naprawdę coś u ciebie nie tak z klepkami

Gość fankaWesołowskiej
No wiecie - to chyba wpadła. Bo sie zastanwoię - taki ojciec . TAKI OJCIEC??? On ma chore dziecko przecież. Czemu? No czemu to dziecko jest chore? Przecież tam wszyscy na niego za to dziecko. To jest USA nie Polska. A to irlandczyk - ostatnia chołota. Gorsza tylko Polska. Bahleda se za dużo myślała i tyle. Poza tym - chyba wiedziała jaką ma opinię. I dziecko z takim. Oby miała zdrowe w końcu był na odwykach.

Gość może morze
A ja uważam, że Alicja chciała miec to dziecko teraz, aby nie przegapić najlepszego czasu na macierzństwo. A poza tym uważa się powszechnie,że kobieta osiaga dojrzałość emocjonalną i pięknieje po urodzeniu dziecka. No, i odpocznie od tego całego aktorstwa. :)

Gość fankaWesołowskiej
No była bardzo głupia i tyle. PYCHA ją zabiła. W końcu nie było normalnych facetów? Chciałybyście być tak sławne? Można się było spodziewać jednak jakichś sukcesów. No niby jest sukces...w drodze...

Gość fankaWesołowskiej
Wesoły Kolin to rozwodnik. O co tam poszło tego nie wiem oczywiście, ale to pewnie jego pycha. I tak od pychy do pychy świat sie toczy. :(

co ma bachleda do dzisiejszego odcinka wesolowskiej? rzeczywiscie chyba cos z toba nie tak , bachleda zaszla w ciaze jak niejedna aktorka jesli sie rozstanie to tez nie bedzie pierwsza, nie porownuj kolina do tego żalosnego kolesia od wesolowskiej

Gość fankaWesołowskiej
No wiecie - wierzycie w to, że on się z nią ożeni? Ja w to nie wierzę. No ale... nie można mówić hop póki sie nie przeskoczy. On sie mógł z nią ożenić ale ona jest za głupia. Jaka piękna taka głupia od początku do końca. I tyle :(

Gość może morze
A to , ze Kolin ma chore dziecko nie oznacza, że dziecko Alicji bedzie również chore. Ja żczę jej zdrowego pieknego bobasa.

Gość fankaWesołowskiej
To samo jak dla mnie - przykro mi. JAK DLA MNIE oczywiście. :(

Gość fankaWesołowskiej
No cóż... uważam, że prawda jest w tym sądzie. I pozostaję wierną fanką następnego odcinka. Trzeba jednak trochę o życiu wiedzieć takie serie pisząc czy poczytać akt sądowych. Jeszcze mi brakuje - SĄD PRACY. Tego jeszcze nie ma - a tak to wszystko pasuje. No ale co jest najważniejsze??? :(

Gość fankaWesołowskiej
Dla mnie Bahleda jest taką samą psycholką jak Kolin. Tylko on jest specyficznym psycholem, a ona trochę inaczej. Ale on zrobi z niej psycholkę razy dwa. jak była A to teraz będzie AA. Bo on BYŁ NA ODWYKACH, a jej nikt nie leczy. WIDAĆ :(

Gość może morze
A najważniejsze jest .... zdrowie:) A poza tym żyć tak aby nie płakać i aby nikt nie płakał przez ciebie.

Gość fankaWesołowskiej
Dla mnie Bahleda jest chora umysłowo i to bez żartów. Jaką ten gość ma opinię a jaką ona? Wystarczyło to wykorzystać. Co ona sobie wyobraziła w związku ze swoją ciążą. Zależy jak było. Normalna psycholka :(

Gość fankaWesołowskiej
On MOIM ZDANIEM nawet się tym dzieckiem nie przejmnie. Byleby było zdrowe. To dziecko będzie go nienawidzić. ENRIKE IGLESIAS to będzie z Filipin - syn Hulio Iglesiasa. Poczytajcie sobie :(