Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka niewiadoma

co dalej?

Polecane posty

Gość wielka niewiadoma

byli ze soba 10 lat kiedy to miedzy czasie ona wyjezdzala do pracy do Angli na jakies 3 miesiace .Dowiedzial sie ze od 4 lat zdradzala go i wtedy odszedl od niej .Poznal mnie i bylo cudownie trwalo to krotko bo tylko 2 miesiace .Az nagle odezwala sie ze chce wrocic ,powiedzial nie .Ale ona nie dawala spokoju i powiedzial ze pogadaja a mnie odstawil na bok .Szkoda bo bylo naprawde cudownie .jestem ciekawa co bedzie dalej .Skonczy studia i zostanie z nim czy znowu wyjedzie ? Bo co ja tu czeka?

nawet jak on wroci do niej to nie na dlugo facet nie zniesie kobiety ktora spala z innym w trakcie ich zwiazku

Gość nic daj sobie spokój
na cholerę Ci takie rozterki i kłopoty z jaką byłą-niebyłą w tle ? poznasz faceta bez zobowiązań i wszystko się ułoży cacy a z tamtej historii będziesz się śmiać mało to facetów na świecie by na siłę próbować układać sobie życie z takim z którym się nie da

Gość wielka niewiadoma
wiem ze nie warto zawracac sobie tym i nim glowy ale zawsze myslalam ze to kobiety sa slabe i wybaczaja zdrady a tu facet ktory pcha sie w takie bagno .Sama zylam w takim zwiazku i wiem ze druga strona pomimo obietnic sie nie zmieni.