Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loliMIS

1 godzina po ultra dzwiękach

Polecane posty

Przed godzina kosmetyczka zrobiła mi ręczne oczyszczanie twarzy a potem oczyszczanie za pomocą ultradźwięków. Będę zdawała relacje w jakim stanie jest moja skóra. 1h-Na czole, brodzie oraz nosie czerwone punkciki po wyciskaniu. Cera o ton bledsza i gładsza. Na nosie zostało trochę zaskórniaków. Czoło gładsze wyrażnie zdrowsze. Ogólne samopoczucie: 4/10 Minus za zaczerwienienia.

Gość Kalejdospoppp
Ja po ręcznym oczyszczaniu przez tydzień wyglądałam jak zombie. I jeszcze po 3 dniach poszłam na imprezę i nagle w trakcie zabawy zaczęłam się łuszczyć :O Kosmetyczka nie uprzedziła mnie o tym A jaką masz cerę? Wrażliwą, naczynkową czy normalną??

Gość Kalejdospoppp
Mi chyba walnęła na koniec jakąś maskę i może dlatego?? W każdym razie po 3 dniach zaczęłam sie łuszczyć i to w najmniej oczekiwanym momencie. A ile masz lat?? Bo im młodsza skóra, tym ślady po oczyszczaniu powinny szybciej schodzić ;)

Niecałe 16. Ale zaczerwienienia już mi bledną. Naprawdę wystraszyłaś mnie tym łuszczeniem się skóry. Kosmetyczka na koniec zrobiła mi tylko maseczkę zamykającą pory a następnie krem nawilżający i już.

Zrobiła zakończenie zabiegu tak jak powinna. Zaczerwienienie to normalne po ręcznym oczyszczaniu, ale do jutra nie powinnaś juz jego mieć. :-)