Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość not enough time

Czasami sie zastanawiam czy będę jeszcze w stanie się z kimś związać..

Polecane posty

Gość not enough time

mam juz tak zaoraną psyche po tych kilku razach, a w tym momencie jestem zobojetniala totalnie :o teraz powtorka: ciezko mi bylo zaufac, a gdy juz zaufalam po niedlugim czasie dostalam kopa w tylek :o oczywiscie ten mial byc inny, gdzie tam, on mnie nie zostawi, on taki nie jest haha faceci i te ich gadki no nic, pozbierac sie pozbieram, chociaz niesmak jest zajebisty, czuje sie wykorzystana i upokorzona, ale dam rade i tym razem, chociaz lekko nie jest :o ale jak do kurwy nedzy patrzec optymistycznie w przyszlosc ? jak zapomniec o tym co bylo i nie myslec ze znowu pewnie skonczy sie tak samo ? :(

Gość ach och
rozumiem cię. ja też tak mam. ile masz lat?

Gość not enough time
23 pewnie przeczytam ze czym sie przejmuje, jestem mloda... ale mam w sobie w tym momencie wielki opor, niechec, wrecz wstret chyba stracilam totalnie wiare w ludzi i w to ze na tym swiecie istnieje bezinteresownosc

Gość therion---------
zrób sobie przerwę na odświerzenie umysłu, zajmij czymś głowę.

Gość not enough time
probuje, chce ale nie wychodzi czuje sie jakbym zyla gdzies obok, w tym momencie jakby na niczym, nikim mi nie zalezalo

Gość fsa332
moja byla czuje sie tak samo... tylko ze to ona mnie rzucila , a tez slowek bylo mnostwo z jej strony... ehc:(