Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zocor21

Nudze sie kto chce się przyłączyc

Polecane posty

Witam jakoś ta końcówka wakacji jest strasznie nudna czy wy też się nudzicie tak jak ja??? Może ktoś chce się przyłączyć do mnie i się zemną ponudzi i np pogadać albo się fotkami wymienić. Jestem otwarty na każdy temat ale wolałbym o sexie albo masturbacji :P

Gość 18++
a ile masz lat Maleńki??

Gość 18++
to o czym dziecko chciałoby porozmawiac...??

Gość to sobie obciągnij

Gość derdiedas
Jak się nudzisz,to zajrzyj tu: Zobacz jakie stronki są w opisie na moim gadu-gadu!!! Tylko uważaj,bo możesz być w szoku...!!! (żeby to sprawdzić dodaj mnie na chwilkę do swoich znajomych,a później-jeśli chcesz-wykasuj:).Mój numer : 16033578 Sprawdź to,żebyś później nie żałował/a!!! Pierwsza stronka daje Ci możliwość poznania Twojej największej tajemnicy jak tylko jest w Twoim życiu...!!! Ta stronka kryje sekret,o którym na pewno chciałbyś/chciałabyś się bardzo dowiedzieć!!! Druga stronka to super gierka w której w 5 minut można wygrać 100zł!!! (zamiast dwóch kresek wstaw dwie kropki,pomiędzy www a biz ;) ) Trzecia stronka to Loża Wtajemniczonych,jeśli do niej dołączysz (zarejestrujesz się) będziesz miał dostęp do poufnych bardzo cennych informacji,których strzeże Strażnik Loży Wtajemniczonych!!! A czwarta stronka da Ci trochę zarobić,ale nie tyle,co druga stronka,ale także polecam!!! P.S.- najbardziej polecam pierwszą stronkę,ponieważ to,co się można na niej dowiedzieć,chciałbym chyba wiedzieć każdy człowiek!!! Dlaczego? ,bo ta informacja jest ponadczasowa i bezcenna chyba dla każdego człowieka!!!

Gość kisia93
ja tam bym się pobawiła w realu bo wolę peniska w mojej cipuszce niż paluszka na łechtaczce

Gość mini hunter
no i nici z jebanka Zocor... :(

Gość vbhngh
Idź podglądać Madusię 18

Gość 18++
Zacor21- no latek mam troche więcej od ciecie ale lubie młodych ...

Gość kisia93
no i musiałam to zrobić sobie paluszkiem :(