Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieddenta

do dziewczyn z długimi włosami

Polecane posty

Gość wieddenta

jakie nosicie fryzury? Powklejajcie trochę linków z fajnymi fryzurami z długich włosów. Zastanawiam się czy obciąć grzywkę, chociaż szkoda mi tego czasu jak się męczyłam żeby ją zapuścić ehhh

Gość panienka N-ka
http://i28.tinypic.com/a0ea12.jpg zalezy jaka grzywke i jakie masz wlosy -ja np mam krecone i grzywke musialam codziennie prostowac i krotkie mi nie pasuja za to takie dluzsze sa ladne i jakby co szybko odrosna :)

ja tez sie strasznie meczylam z grzywka :P obcielam sobie po latach noszenia bez grzywki... mialam hrzywke moze kilka miesiecy i mi sie znudzila i zatesknilam za brakiem grzywki, to odrastanie, meeekaaaa!!!! horroooorrr!!!!!! ja nosze upiete wysoko z postawionym przodem albo czasem sobie pokrece na grubych walkach, sa wtedy takie bardziej naturalne falowane, a nie jakies sprezyny :P teraz sie zastanawaim nad obcieciem grzywki znow :P taka na skos bym chciala miec - wczesniej mialam taka gesta prosta do brwi rowno scieta :P

Gość panienka N-ka
a ten link to jak dla mnie fryzura idealna ale niestety roboty troche zeby miec cos takiego na glowie..:)

Gość wieddenta
no tak, fryzura z linka wykonalna po 3 godz roboty :) może coś prostszego, szybszego w wykonaniu :)

Gość wieddenta
hej-wróciłam :)