Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oO 00

Pieczenie w pochwie po stosunku podczas oddawania moczu !

Polecane posty

Gość oO 00

Ostatnio przeżyłam swój pierwszy raz, nie bolało mnie wcale...ale po 2 dniach zaczęło mnie szczypać... myślałam że to uczulenie na lateks... ale potem znowu sie kochaliśmy, nic mnie nie bolało a dzień po stosunku nie mogłam wytrzymać z bólu :( nawet mi troche krwi poleciało kiedy sie podcierałam. Minęły 2 dni i dalej mnie szczypie kiedy oddaje mocz :( co to może znaczyć ? Pomocy !

Pewnie za szybko po pierwszym razie zaczęliście na nowo współżyć. Wnętrze pochwy zostało ponownie podrażnione, zanim zdążyło się zagoić i stąd to pieczenie i krew. Ale na wszelki wypadek idź do ginekologa!

Wygląda to na zapalenie pęcherza. Często się zdarza jak kobieta jest.. hm.. niezbyt wyćwiczona ;) Idź do apteki, kup Urosept (3 razy dziennie po 2 tabletki) i witaminkę C (najlepiej Cetebe). Zróbcie sobie z facetem przerwę w sexie dopóki Ci nie minie.

Gość tftrf
ja zawsze po seksiku sie kąpie i używam płynu do higieny intymnek laktacyd femina - on łagodzi podrażnienia zapalenie pęcherza bardzo możliwe , może być od seksu a może być od tego że stringio nosisz ...