Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Najbrzydsza

zostalam wyzwana od brzydul i innych takich

Polecane posty

brzydka, kijem bym nie dotknal, to nieladnie, to okropne, to wstretne, itd. itp. :O przez osoby, ktore mnie nie widzialy na zywo!!!!!1

Gość najpiękniejsza w klasie
a w jakich okolicznościach?

wypowiedzialam sie na jakis temat, normalny w swiecie temat i takaz wypowiedz i zostalam ni stad ni zowad zbombardowana takimi komentarzami - mialam fote na stopce :O

tak, na forum :O nie jest to straszne, ale zenujace i akies takie beznadziejne wiedzac, ze sa tacy denni i smutni ludzie :O

Gość mofo
ojejku dziecko nie znasz wlasnej wartosci ?? przejmujesz sie opinia anonimowych sosob, ktorych frystracja z przegranego zycia na nic innego nie pozwala a obrazliwe komentarze pozwalaja im na chwilke poczuc sie lepiej oklamujac sie ze ich smetne marne zycie ma jakies znaczenie ? daj spokoj !

Gość Ktoś taki
Nie przejmuj się opiniami idiotów.

nie ma to znaczenia, chociaz wtedy, kiedy to czytalam, to mi sie troche przykro zrobilo.... no ale nic :) ide sobie film obejrzec, tak tylko chcialam o tym napisac :) dzieki :)

Wlasnie, to jakis frustrat byl. Ludzie na poziomie, nawet gdybys im sie nie spodobala nie napisaliby nic takiego. Po prostu nic by nie napisali. Naprawde zalezy Ci na opinii kogos takiego? :-o

Gość wiem kim jestes
i wiem o ktory topik chodzi. z gołą laską ktora wystawila fote do oceny. ty jej cos tam napisałas, i ktos cie nagle zaczął atakować...masz takie zdjecie w duzych okularach...

Gość ale bessęs
ha, nie masz sie czym przejmować ja mam takie coś w doopie kiedyś pokazałam tu na forum w jakiej sukience ide na wesele i mnie większość zbeształa :-D że sukienka brzydka niektóre nawet sie przejeły żeby tak nie krytykować bo nie pójde na to wesele ale ja sie nie przejełam , poszłam, dobrze sie bawiłam he he he he

Gość psychicnz kafezdzira
czyzby malutka taka?? :D:D no wez mnie nie rozbrajaj kobieto, ze sie tym przejelas:D:D:D

Gość
kurde:o sory, nie zalogowalam sie:P:D

Gość
Aden🖐️ kurde, cos sie porobilo z forum, polowy ludzi nie ma, zmienil sie panel, nie moge sie tu odnalezc😭 :D a co u ciebie? :P

Gość
oo, cholerka🖐️ no gdzie ty sie podizewasz??? 😭 leniwiec na urlopie, to wiem, a gdzie widelec?? w ogole, ja nie wiem😭

Gość to byl jakis psychol
a ty sie nim przejmujesz :( pomysl, normalny tak sie nie zachowa...

zdzirka- jest ciepło, wiec nie siedze przed kompem, tylko korzystam z pogody :) widelec był chyba wczoraj an naszym topiku ;) A leniwiec się leni na urlopie ;)

Gość
cieplo??😭 leje, byla burza, wczoraj tak parno, ze prawie zemdlalam😭 ale spoko, nzlazlam was wiec teraz bede zyc:classic_cool: