Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Najbrzydsza

zostalam wyzwana od brzydul i innych takich

Polecane posty

Gość
cholerka, powiedz mi, w jakim wieku sa twoje dzieci jesli moge zapytac?:)

nooo:o i glupio ze sie zmienil, musze siedziec blizej komputera :o:P ja siedze wlasnei na demotywatortach i delektuje sie ostatnimi chwilami wakacji:( hej cholerka :)

Gość
haha, a ja robie labe swojej corce, chodzi w pizamie, pozwolilam jej nie myc zebow, bo od wtorku znowu kierat wstawania o 7mej i ubierania na czas:P:D

kurcze, wy juz dzieciate jestescie ;) ja tez od wtorku do szkoly :o :classic_cool:

aden- do której klasy idziesz...? zdzirka- u nas taki upały, że ledwo żyje. MAm nadzieje, ze choc trochę popada deszcz 😭

Gość
cholerka, dzieki:) Aden, a ty do liceum? pochodzilabym sobie jeszcze do szkoly:P wrzesien jest najlepszy:D

na forum powiem tylko ze do liceum :classic_cool: kurcze no, a ja bym juz chciala miec prace i swoje mieszkanie :D moze sie zamienimy:D

Gość
Aden - napracowac sie zdazysz, a mieszkanie, fakt, komfort:P zleci szybciej niz myslisz, zobaczysz:D

dokładnie, zdzirka ma racje. Ten czas tak leci, ze nawet nie będziesz wiedziała kiedy zaczna ci sie robic pierwsze zmarszczki :D ;) a tak poważnie, naprawde szybko to leci.

wiem przekonalam sie juz o tym , pamietam jakby wczoraj moj pierwszy dzien w gimnazjum haha :classic_cool: kurcze, wy obie tak mlodo wygladacie a juz takie dorosle jestescie:D

Gość
jestem, jestem:D cholerka:D z tymi zmarszczkami przesadzilas, przeciez jestesmy mlode i piekna:classic_cool::P:D

zdzirka- no pewnie, ale jak spojrzysz przez szkło powiększające to zobaczysz delikatne kurze łapki ;) ale to ze śmiechu :D

Gość
no pewnie, ze ze smiechu:D mnie zmarszczki nie groza, mam blekitna krew w zylach i do tego dobre geny, nie ma takiej opcji:classic_cool::P

Tak zdzira bo nie mam nic innego jak zakładanie wątków bo skrytykowali by mnie zazdrośni, niedowartościowani kafeteriusze:) Ja stopki juz nie mam od dawna jakbyś nie zauwazyła a założycielka wątku napisała że to przedwczoraj miał miejsce ten incydent. Nie jesteś zdzirko taka spostrzegawcza????

Gość
ale po co te nerwy i co sie tak rzucasz:o tak tylko napisalam, bo skojarzylo mi sie z twoim przypadkiem:o no nie jestem taka spostrzegawacza, przykro mi, lata juz nie te😭 Aden:D

Gość
cholerka, a no widzisz:( tylko patrzec az zlapie mnie osteoporka ;)