Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojacieee

DZIECKO

Polecane posty

Gość ojacieee

Pilnowalam dziecka jako opiekunka przez ost 2 tyg nigdy wiecej NIGDY, zadnych dzieci! nie chce miec swojego dziecka, nie nadaje sie do tego ciesze sie ze przezylam 2 tyg tego survivalu i mam nadzieje, ze NIGDY swojego miec nie bede, nie wiem co takiego cudnego widzicie w macierzynstwie...

Gość ojaciee
dziwne to dla mnie;| nigdy nie mam zamiaru miec dziecka! nigdy!

ja z kazdym rokiem coraz bardziej nie chce miec dzieci. Jak bylam nastolatka opiekowalam sie chyba kazdym dzieckiem na osiedlu (az dziw bierze, ze wiekszosc tych ludzi powierzala swoje dzieci calkowicie nieznajomej osobie, ktora zreszta sama jest/byla dzieckiem Oo) nie umialam sobie wyobrazic zebym w przyszlosci nie miala swojego, a potem lata mijaly i coraz bardziej dzieci mnie denerwowaly :O jak skonczylam 20 lat juz mialam dosc. po paru latach moja kuzynka chciala zebym przyjechala do niej poopiekowac sie troche jej dwojka (oczywiscie za akse i to wcale nie mala) ale nie podjelam sie, juz naprawde nie mialam sily na opieke nad dziecmi. Do niedawna zawsze powtarzalam, ze male dzieci sa slodkie...na 5 minut, teraz od kiedy moja szwagierka przy byle okazji jak jestesmy razem wciska mi ktores ze swoich bachorow na rece zeby choc na 5 min miec spokoj mam dosc ! dzieci sa fajne tylko na zdjeciach, moge posluchac osob ktore maja dzieci co zrobily smiesznego, moge poopatrzyc jak sie bawia itp. ale zadnej opieki, zadnego zwracania na nie ciaglej uwagi. i nie chce miec wlasnych.

Gość ojacieee
wlasnie! wcale sie nie dziwie, ze teraz panuje model rodziny 2+1 (jeden w tym znaczeniu to piekny labrador tudziez inne zwierze..) male dzieci sa wstretne... placza, piszcza, nie spi sie po nocach, wymuszaja pieniadze, a potem i tak zero wdziecznosci, a FU! nigdy!

Gość audi Q7
co wy kurwa wiecie o macierzynstwie pustaki!!!! jak doczekacie sie swojego dziecka-w co watpie hahah to zobaczycie co to znaczy byc matka!!!! debilki

Gość Kobieta matka itd...
Dziwię się tutaj nagonce na dzieci. Czy nikt nie pomyślał, ze sam nim był?? Ludzie, ktoś Wam dał szanse..., a teraz co, "zapomniał wół...?" Ja mam syna, ma prawie 2 lata. Potrafi dać w kość, ale to przecież nie o to chodzi. Strasznie jesteście powierzchowni... Ci widzicie ciekawego w życiu?? Praca, pewno nie, bo też trzeba się wysilić, studia?? To też wysiłek... Co dla Was największą pewno atrakcją są osławione podróże i co i telewizja?? Otrząśnijcie się... Pisanie, że rodzina 2+1 to małżeństwo i pies, poniża człowieka i małego i tych dwoje superniedojrzałych...

Gość abcedefabecadlo z pieca spadlo
hmmm... to ja tez sie do czegos przyznam kiedys uwielbialam dzieci wrecz kazde kochalam i teraz jak widze jakies cierpiace dziecko , to az placze :D:D ale wlasnie zauwazylam ze z wiekiem jakos one coraz bardziej mnie draznia :O , czy w skelpie jak biegaja (my lepiej nie robilismy) to mnie prawie do szalu doprowadza , zawsze dzieci do mnie lgnely jak do cukierka:D fajnie na 5 minut ale nie wiem no :D jakos z latami coraz bardziej mi sie odchciewa , choc ja chce je miec nawet i 3 moze byc :D:D moj mezczyzna kocha dzieci uwielbia jest dla kazdego mily kochany wujek , a jak jakos nie wiem moze jak bede miala wlasne to ineczej na to bede patrzec ,badz bede ta twarda reka :D:D

Gość trafilas na fatalne dziecko
wiadomo,ze bywają beznadziejne dzieci, bo skądś się biora beznadziejni dorosli, jakie byłoby twoje, od genów zależy. Ja sobie chwalę.