Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakomplkeksiona

Co wolicie i ile w tym prawdy ?

Polecane posty

Gość zakomplkeksiona

Parę pytań do facetów: 1: Czy kiedy mówicie swojej kobiecie,że wam sie podoba,to to prawda czy bywa,że mówicie tak żeby nie robić jej przykrości? 2:Wolicie kobiecą figurę(to znaczy raczej większy biust,krągłe biodra,okrągły,ale nie wielki,spasły tyłek) czy chłopięcą(zero biustu,zero bioder,zero tyłka)? 3: Czy wysokie dziewczyny mogą być dla was kobiece czy tylko te niskie? 4: Co was kręci w kobietach,dla czego tracicie głowę? Tajemniczość,otwartość,zaradność?A może kiedy laska jest głupiutka i trzeba sie nią zajmować jak jakiem? 5:Co lepsze? Laska pewna siebie,odrobinę wyrachowana,nie okazująca uczuć,czy taka którą musicie wiecznie zapewniać,że jest jedyna,taka którą musicie głaskać,cmokać,chuchać i dmuchać? 6:Załóżmy,że macie kobietę ,kochacie ją. Ale podchodzi do was seksowna laska,taka na która cholernie lecicie i proponuje wam seks. Idziecie na to? Pamiętacie w ogóle wtedy,że macie kogoś? 7:Warto wam ufać? Jesteście zdolni do miłości?

Gość nono też jestem ciekawa
ale szczerze panowie!

Gość zakomplkeksiona
Proszę o odpowiedzi w punktach jak pytania. I o szczerość.:) Ja będę później.

Hmm...to jest (jak dla mnie) bardziej do podbudowania "kobiecego ego" ;)) Ale czemu nie? Może uda nam się poprawić humor ;D

Gość Niech sabie i sa...
Niech sobie są. Ale autorka ma rację pytając o to. Faceci którzy słyszą takie pytanie wprost od swojej kobiety zwykle sie wściekają albo ściemniają...

Gość jestem kotem
jakies same skrajne punkty w tych odpowiedziach, oprocz glupioutkich lal, zimnych suk, chlopiecej i kobiecej na maxsa figury sa jeszcze normalne istoty, charaktery itp.

Gość niezakompleksiony
1. nie znam sie na kobiecych ubraniach - nie odrozniam oliwkowego od szarego - kiedy mi sie podoba to jej to mowie i jest to prawda 2. wiekszy biust - nie wiem..ale taki normalny raczej, tylek okraglejszy 3. nie wiem czy wysokie czy niskie..nie ma to specjalnego znaczenia..byleby byla nizsza ode mnie :P 4. co kreci? szczerosc, zwiazek bez gierek, fochow, przetrzymywania czy odezwe sie pierwszy 5. wybor zaden - ma byc normalna..nie cieple kluchy ale nie tez zimna sucz 6. jesli podchodzi sama to jest pusta i daje..coz to za przyjemnosc? jesli kochasz i masz normalna kobiete to nie lecisz na inne jak pies 7. warto i jestesmy tak samo jak wy

Gość Niech sobie i są
Więc niech każdy napisze co myśli. Wiadomo,że wszystkiego nie można opisać. Charakterów i typów jest tyle ilu ludzi...

Gość bjj
nudzi mi sie to odpowiem 1. jezeli mowie z wlasnej woli to zawsze szczeze 2. wersja numer jeden 3.dla mnie wysokie sa aseksualne mowie o tych powyzej 175 cm (idealnie 170 cm) 4. Ja nie trace glowy dla kobiet, ale kreci mnie naturalna uroda kobiecosc oraz inteligentcja 5.ani jedna ani druga 6.jezeli sie kogos kocha to sie nie zdradza 7. tak

>1: Czy kiedy mówicie swojej kobiecie,że wam sie podoba,to to >prawda czy bywa,że mówicie tak żeby nie robić jej przykrości? uff dobrze ze nie zapytałyscie czy klamiemy mowiac ze jest najpiękniejsza :D a tak to moge powiedziec ze jest to prawda chociaz czasem moze byc mało przekonujaca jesli kobieta lubi za czesto to słyszec... >2:Wolicie kobiecą figurę(to znaczy raczej większy biust,krągłe >biodra,okrągły,ale nie wielki,spasły tyłek) czy chłopięcą(zero >biustu,zero bioder,zero tyłka)? rożnie bywa >3: Czy wysokie dziewczyny mogą być dla was kobiece czy tylko te >niskie? jak najbardziej moga byc kobiece. >4: Co was kręci w kobietach,dla czego tracicie głowę? >Tajemniczość,otwartość,zaradność?A może kiedy laska jest >głupiutka i trzeba sie nią zajmować jak jakiem? na pewno nie to ze jest głupiutka :D >5:Co lepsze? Laska pewna siebie,odrobinę wyrachowana,nie >okazująca uczuć,czy taka którą musicie wiecznie zapewniać,że jest >jedyna,taka którą musicie głaskać,cmokać,chuchać i dmuchać? cos pomiedzy. >6:Załóżmy,że macie kobietę ,kochacie ją. Ale podchodzi do was >seksowna laska,taka na która cholernie lecicie i proponuje wam seks. >Idziecie na to? Pamiętacie w ogóle wtedy,że macie kogoś? nie. >7:Warto wam ufać? Jesteście zdolni do miłości? znaczy nie wiem jak dla innych ale mi mozna ufac :D a co do drugiego... moze.