Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafella

Mazry mi sie porzadna minetka a mój mąż to katolicko wychowana safanduła

Polecane posty

Gość rafella

Z kolei nie chcę pakować się w mniej czy bardziej stałego kochanka.Czy warto skorzystac z usług płatnego żigolaka? Prosze o radę Panie majace coś do powiedzenia w temacie...

Chyba dasz radę znaleźć bezpłatnych, i to na pęczki :D

Gość gorący żonaty
no jeśli mąż ci nie wystarcza to kochanek będzie jak znalazł

Gość rafella
Taaaak, tak jak w moim biurze.... Brak komunikacji....Nie chcę kochanka stałego czy nie stałego, nie interesuja mnie zależności, telefoniki, spotkanka, kawki. Interesuje mnie dyskrecja, anonimowość, chęć przeżycia orgazmu - do czego mam prawo. Pomyślałam o dyskretnym, opłaconym jegomościu, który robi swoje i znika.Nie chcę rujnować życia rodzinnego. Mężuś szanowny, wychowywany jako jedynak przez szanowna tesciową jest przekonany, że samo patrzenia na damska cipke to grzech - nie mówiąc o dotykaniu czy lizaniu!!!! Nie uprawiałam seksu przed ślubem, bo uwierzyłam ludowym porzekadłom, gólnym wartościom cywilizacyjnym i narzeczonemu ( po ślubie bedzie fajnie...). A jest tandeta. Pewnie - jak sądze, gdzy wreszcie zajde w ciąże - przestanie w ogóle mnie dotykac... Bo i po co?

Nadal utrzymuję, żę znajdziesz chętnych na wykonanie tobie orgazmu, i to za free. :D

Gość Ty jesteś do niczego
popatrz na Kazia M. też był safandułą, a przy chętnej dvpencji poznał co to oroki seksu ... na pewno żonka nie decydowała się na oral, anal i facet zbzikował dla Izki zupełnie...

Gość zenek spod sklepu
[po jakiego chooya wychodziłaś za mąż skoro katolik ci nie odpowiada??

Gość Dla mnie to chore
A jak się z tobą uprawia sex czyli wkłada ci to co? Też grzech? A minetka to co innego jak etap sexu A pytałaś go czy ci zrobi? I co odpowiedział?

Gość zenek spod sklepu
pewnie wyszła za mąż tylko dlatego, że to taki rodzaj faceta gdzie może go w chooya robić i pewnie dla kasy a jej sie marzy żeby jej ktos kapsko jeszcze wylizał ... tępa pipa jesteś

szokuje mnie jak kobieta mowi ze sex z mezem jej nie odpowiada bo przed slubem go nie sprawdzila :o no ale to juz nie moja sprawa ..to byly twoje wybory i teraz zbierasz zniwo ale rade ci dam dobra...zostaw ta ciote i znajdz sobie innego faceta zamiast jebac sie za kase wpieprzysz sie z jednego bagna w drugie :O

Gość rafella
a skąd miałam wiedzieć, ze katolicy maja we łbie nakrecone na temat seksu - nie był fanatykiem, nie chodził osiem razy do roku do Częstochowy i nie czynił Aktów Strzelistych dwa razy dziennie. Wygladał na normalnego, nieco tylko pod presja nadopiekuńczej mamusi. Tak - bo była głupia i młoda i wierzyła w mity : zero seksu przed ślubem (gdzybym zajarzyła wcześniej dałabym dyla), sznuj starszych, mów zawsze prawdę, nie kradnij, nie cudzołóż, nie pożądaj zony bliźniego swego, ani wołu, ani osła...

Gość andy pipol
widziały gały co brały jak wychodziłas za mąż co ślepa byłaś czy co? Wiesz co jesteś pierdolnieta jebana suka i tyle

no przecież mówię..;) a w przyblizeniu - jaki rejon Polski?

to chyba jakaś forma ekspresji religijnej, modlitwy czy czegos w tym rodzaju. :D Zetknąłem się juz z tym wyrażeniem.

Gość anabolitos steridos
Akty strzeliste to nazwa określająca krótkie modlitwy w religii chrześcijańskiej, które mogą być odmawiane wiele razy w ciągu dnia.:D

Gość rafella
andy pindol - jestes wulgarny i prymitywny wróżka - akty strzeliste to sposób na wzmacnianie wiary, na danie odporu pokusom itede. Np . odmawiasz sobie porannej kawki dla uczczenia pamieci sw. Euzebiusza, którego kiedyś tam ukamienowali, albo w piatek nie jesz miesa, w wielkim poście nie degustujesz Gorzkiej Żołądkowej, raźnym krokiem posuwasz sie w tłumie procesji w boże Ciało, nie plotkujesz na źle ubrana koleżankę dla pamieci dziewicy. 222 - północ - centrum wróżka - swoja droga ciemnogrodem nie da sie nazwać wierności dla zasad...

Gość davecht
rafella zachodniopomorskie pasuje ci?

Gość jakistamfacetgdzies
I podobno to faceci zdradzają częsciej i tylko faceci chcą seksu pozamałżeńskiego...a tu praktyka przeczy teorii.

ja jestem katolikiem i robie minete kiedy tylko jest okazja:P:P:P co ma jedno do drugiego????.....masz poprostu ciote meza i juz!

Więc dopuszczasz się grzechu, bo mineta nie słuzy prokreacji tylko czczym uciechom. Szczeźniesz w piekle :classic_cool:

Gość waska
to ja chyba wole smazyc sie w piekle;p

Gość jakistamfacetgdzies
Bo wiekszośc myli naukę kościoła i jego wykładnie, z pismem świętym. Kościół jako instytucja, kierowana jest przez ludzi, czyli istoty omylne. A patrząc historycznie to wyboru pisma świętego dokonał cesarz rzymski, wprowadzając chrześcianstwo jako religię państwową. A że jednym z problemów była zbytnia rozwiążłość, skrupulatnie pominął wszelkie fragmenty mówiące o miłości fizycznej. Inna sprawa, że kościół jako instytucja też wielokrotnie na przestrzeni wieków wydawał sprzeczne dyrektywy - np. wyprawy krzyzowe i zabijanie niewiernych, miało się nijak do przykazania - NIE ZABIJAJ!!!