Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafella

Mazry mi sie porzadna minetka a mój mąż to katolicko wychowana safanduła

Polecane posty

Gość bo lizanie 3pki żony to perwer

Na ile pamiętam, w Biblii to nie, ale nauka Koscioła wciska cos takiego, że wszelkie machinacje tego typu nie słuzące prokreacji (mineta nie słuzy prokreacji) są grzeszne. No chyba ze ostatnio poszli z duchem czasu i cos tam zmodyfikowali, żeby się do konca nie błaźnić Poza tym jakoś obszary zacofane pod wzgledem wiedzy seksualnej (i nie tylko takiej) dziwnie pokrywaja się na swiecie z obszarami szalenie religijnymi (nie tylko katolickkimi) i podejrzanie wielodzietnymi. Co do wypraw krzyzowych, to było to upieczenie 2 pieczeni na jednym ogniu - 1) odzyskamy Ziemie Swiętą, a przy okazji 2) pozbedziemy się nadwyżki "niezagospodarowanych" synów rycerskich i innego wątpliwego gospodarczo elementu (zebraków, bezrobotnych itp). Pamietac trzeba, ze w sredniowieczu dziedziczył majątek zwyke najstarszy syn, dla drugiego zas przewidywano habit duchowny. Dla reszty często nie przewidywano niczego, i tez stali sobie często chłopcy na trakcie, i rabowali podróznych, działając w tzw. gangach rycerskich. Kosciól był swiadom problemu ze sa to ludzie niezagospodarowani, i rozpiera ich energia, dodatkowo mogą byc niebezpieczni, jak ich warcholstwo posunie się dalej. Dlatego skanalizowano niejako ich energię, wysyłając ich na Bliski Wschód.

Miało być o minecie, widzę że idzie w kierunku różnańca :) rafella: Z tym żigolakiem to niezły pomysł masz. Napaleńców wszędzie na pęczki ale nie wiadomo czy jakiemuś nie odpierdoli potem i czy nie zacznie Cię nękać jakimiś telefonami czy smsami i więcej będzie z tego kłopotu niż pożytku :) Chociaż ja w sumie chętnie służę pomocą ;P

Gość t5r
głupia krowa>do autorki

Gość bububuda
wejdz kochana na jakis sexportal, np. na http://www.sexpartnerklub.pl - tam znajdziesz mase facetow, ktorzy na pewno nie tylko na minecie poprzestana :) powodzenia!

Gość AsziWanuhi
dla ciekawych: Kościół dopuszcza seks oralny ale tylko w wypadku małżeństw, u innych to już ponoć grzech. Nawet na głupiej wikipedi o tym przeczytamy.

Gość jak on taki maminsynek
to może liże mamusi pewnie ssał cyca do 6 roku życia teraz wam zamkną temat, bo moja ostatnia dygresja przywabi tutaj stada rozjuszonych karmicielek z ciążowego :P

fakt, niektore nadopiekuncze mamuski karmia do 6 roku zycia, mam taka znajoma z pracy, przez 5 lat wylazila z roboty 2 x dziennie na karmienie corki, a ja musialem ja zastepowac :-/

do autorki: Ja mogę ci zrobić taką minetkę ze nie zapomnisz jej długo.A tak wogóle to możemy sobie podać ręke bo moja żona tez mi loda nie robi, co gorsza, nie pozwala robić minetki ktorą tak bardzo uwielbiam robić. Nie musisz mi płacic ,zrobie to dobrze za darmo ,przyjde I znikne,zadnych kawek,telefonow itp. Nawet nie spytam o imię.