Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Menel spod kartona

Potrzebna pomoc i to szybko!!!

Polecane posty

W sumie już musiałaś mieć dużo, żeby się umówić a jaśniej??

Dziękuje Rzuciłeś kubkiem 86,67 zł w Bronek_Poznanski's! Profil Bronek_Poznanski Dziękuje Rzuciłeś kubkiem 34,43 zł w Pavulonik_Fan's! Profil Pavulonik_Fan

"więc wcześniej kłamałeś ???" - nie kłamałem, twierdziłem, że biedny Bronek, że sszkoda Bronka, ale nie, że mi go żal :P No i liczyłem na Lilitkę ;) Rzuciłeś kubkiem 41,15 zł w Pavulonik_Fan's! Nie wkleję ile Bronkowi bo to wstyd :P

Gość Chanel-mademoiselle
Ike,potrzebują Twojej rady na topiku,gdzie babka wybiera się na wesele,na którym będzie kochanica jej męża:-D musisz poprosic o rade ike ona wszystko juz przeszla wszystko wie to jest normalnie skarbnica wiedzy we wszystkich tematach pomimo patologii jest fenomenem w kazdej kwestii

Chanel, ale wiesz że Twoją wypowiedź można dwojako zinterpretować, zależnie od.... faz księżyca?:) Może doprecyzujmy - masz coś do Ike i jej przysrywasz czy włączasz się do żartobliwej dyskusji?:)

Gość Chanel-mademoiselle
M_S-nie mam nic do IKe.Nie znam Jej i nigdzie poza tym tematem nie czytałam jej wypowiedzi .Ten kawałek: musisz poprosic o rade ike ona wszystko juz przeszla wszystko wie to jest normalnie skarbnica wiedzy we wszystkich tematach pomimo patologii jest fenomenem w kazdej kwestii nie jest mój ,ja go tylko tu wkleiłam.Miłego dnia:-)