Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Menel spod kartona

Potrzebna pomoc i to szybko!!!

Polecane posty

bronuś dlaczego ty nas zdradzasz???? o 7.17 masz wystarczającą ilość datków

Dziękuje Bronek_Poznanski dostał dzisiaj już wystarczająco datków. Das Profil von Bronek_Poznanski Dziękuje Du hast 109,38 zł in Pavulonik_Fan's Becher geworfen! Das Profil von Pavulonik_Fan Myślałem, że przynajmniej w euro dostanie :O I wcześnie Bronek zaczął pracę, że już ma dosyć datków... ;)

ooo przyszła konkurencja:P

:D to mało powiedziane zalał swoim potem całe forum:D to się nazywa "zagotować się " :D

Powiem Ci, że połechtał moje ego. Ja poszedłem o 15.30, a on do 1.15 się.... pocił :D Dopiero teraz policzyłem, że to prawie 10 godzin! :D No niech ktoś powie, że Ty jesteś ciągle na forum... :D Ale to ciekawe, bo przecież ferie już się skończyły... Może chory?:)

na dodatek teraz znają nas nawet na dziale gotowanie:) to się nazywa reklama:)

O masz, gdzie Ty się włóczysz? :O :D Ej, a może to ktoś znajomy? Bądź co bądź do tej pory działałem tak bardziej lokalnie, erotyczny, uczuciowy... Już wiem - to któraś z zawiedzionych lasek, śniąca o mnie po nocach. Wkurzyła się za "kretyna" bo jest kretynką.... Dziś jedno forume Jutro cały świat! 😠 :D

Dziś jedno forume Jutro cały świat! aż westchnęłam:D

a codo włóczenia się od kiedy mnie porzuciłeś nie mogę sobie znaleźć miejsca i tak szukam pasji ........nawet na rozwodnikach :DD

:D a i owszem był:D widziałam jak go zgłaszają z różnych stron świata:D i dlaczego tak posłusznie wkleiłeś

w sumie to nawet mi go trochę żal było facet się pocił pare godzin a pani cenzor w jednej minucie skasowała :O i gdzie tu sprawiedliwość :D

"a i owszem był widziałam jak go zgłaszają z różnych stron świata" - Napracował się :D "i dlaczego tak posłusznie wkleiłeś" - Ty możesz strugać świętą to ja mogę wkleić. Rzeźbiarstwo nie jest moją mocną stroną... ;) "w sumie to nawet mi go trochę żal było facet się pocił pare godzin a pani cenzor w jednej minucie kasowała i gdzie tu sprawiedliwość" A mi jakoś nie żal kretyna. Już wczoraj pisałem, że przypomina takiego gnojka, który uważa, że jest bardzo zabawny, a jak się okazuje, że ktoś zaczyna się z nim bawić w taki sam sposób to leci z płaczem do mamusi (vel moderatorni). Jednocześnie nie przeszkadza mu to dalej kopać, bo wydaje mu się, że jemu wolno. Palant.

ale ludzkie odruchy mógłbyś mieć :D i czyli, że wklejasz złośliwie??? a zdjęcie chcesz??:P

i jeszcze jedna kwestia jak widać mimo blokad spam jest nadal ja to miło, że "właściciele" kafeterii na własnych plecach odczuwają możliwości pisania pod orange przy istnieniu zmiennego ip

"ale ludzkie odruchy mógłbyś mieć" - mógłbym :P "i czyli, że wklejasz złośliwie???" - interpretuj to jak chcesz :P "a zdjęcie chcesz??" Zależy, którą świętą strugasz :P

i czyli, że wklejasz złośliwie???" - interpretuj to jak chcesz teraz juz wiem na pewno- jesteś :P "a zdjęcie chcesz??" Zależy, którą świętą strugasz - nie ważne którą - ważne w jakiej pozie:P

Ty, ale jaja, ten kretyn napisał nawet na topiku "Pomyslalam ze zrobie dzisiaj porzadki w szafie z ciuchami" :D Po cholerę ta kobieta otwierała szafę?! :D Ale najlepsza jest akcja ze skurwielem. Ten idiota nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Widzi "skurwiel" i od razu myśli, że to o nim. A ja to akurat pisałem o sobie. Że jestem skurwielem, więc lepiej dla niego, żeby się uspokoił. Worek ziemniaków jest bardziej skurwielowaty od tego dupka. Ciekawe, czy pakując wieczorem kanapki do szkoły był z siebie bardzo dumny, jak to pokazał kafeterii kto tu rządzi :classic_cool: Święta w pozie na kolanach oczywiście :classic_cool:

zacznę od końca:D Święta w pozie na kolanach oczywiście owszem- jeśli ty się wypniesz :classic_cool: a co do kretyna- nie posądzasz go chyba nawet o namiastkę inteligencji?? więc nie dziw się , że niezdrowo reaguje na zdrowe wpisy

Ja nie jestem święty, więc nie licz na mnie w roli modela :P Hah, na "o mężczyznach, którzy nie uzewnętrzniają uczuć" też się zjawił :D No bez sensu, nie dość, że nie jest mężczyzną to jeszcze się uzewnętrznił uczuciowo :D Obejrzałem fotki z jego wczorajszych produkcji :D Najlepsz jest ta: http://img716.imageshack.us/img716/9716/kafe3.jpg :D Dawno nie było tu tak wesoło :) Potwierdza się stara prawda, że każda wioska ma swojego wiejskiego głupka:)

Gość szsssz
wczorajszy spamer - desznik ,ma ponad 60 lat na dekiel dobrze mu wali ale jak to mowil ,od tego ze zonka zbyt czesto patelni na nim uzywa :o

iftarek szukałaś MSa?:D w wyborze fot się nie popisał cały czas wklejał te same:O a tak się ustawialiśmy, żeby w kadrze się zmieścić :D

MS sam się znajdzie jesli Ty tam będziesz :P Nawet Kaczki to COŚ zaspamowało :D

nie mów:D shatyn nabył niechcący konkurencję ??:D

Wy się tu nabijacie niesłusznie - w końcu wczorajszym działaniom poznałam wreszcie współczesnego bojownika o lepszy świat. Od czasów romantyzmu takiego nie było. Niezrozumiany przez współczesnych bojownik, autowykreowany bohater netu. :-)