Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Menel spod kartona

Potrzebna pomoc i to szybko!!!

Polecane posty

Rozwijam wodze fantazji :D Pomoc do mycia okien też jest mi potrzebna :D

Ike o MS - jeśli chcecie porozmawiac na osobności to ja znam taki niszowy temat :D Nikt Was tam nie dostrzeże :D

taaaaa już to przerobiliśmy:P to był niszowy temat 😭

Ale, ale... Dlaczego chcecie się ukrywać? CO W TYM UKRYCIU ROBIĆ MACIE ZAMIAR?

"MS jak tak dalej pójdzie umrzesz młodo- to mogę ci zapewnić" - nie denerwuj mnie, za dużo mi się wkleiło :P "Kryty blachą" - no to załatać też trzeba blachą. Wymienić cały uszkodzony arkusz. Chyba, ze to jakaś mała dziurka to oczścić i zakleić silikonem. Gdzie to uszkodzenie? Przy kominie?

brum jak to co robimy??? kłócimy się kulturalnie w prawie domowym zaciszu toż nie bedziemy prać się publicznie!

Iftar, jestes bezpieczna, ten kretyn nawet przepisać nicka nie umie :P Podnoś synu, podnoś, o to w sumie chodzi w tym topiku :P Czy już stworzyłeś swój portal społecznościowy "kretyn v.2.0"? :P

Dostrzegam poprawę - wczoraj było jeszcze, że brum jest taka sobie :D

:D:D:D tylko zawsze szczery jest poszkodowany:D jego nikt nie chce zbanować 😭

Zs sam siępoda do zbanowania :D Solidarnie :D

Zs sam siępoda do zbanowania Solidarnie zdecydowanie przesadzasz z ibupromem nawet wariat pozna sie na nieskalanym czlowieku ;-) chodz duszku do mnie, chodz, opowiedz mi swoja historie, oni cie nie rozumieja, wiem, ja zrozumiem, wyslucham i zrozumiem, chodz :-)

ZS ty brutusie :P pomagamy nie idź- on zbiera takie okazy i przeprowadza eksperymenty

Iftar, jeśli dobrze rozumiem tego kretyna, to właśnie zostałaś uznana za mnie :D Jaja Cię nie swędzą? ;) Kretynie, mam nadzieję, że śmigasz po całym forum i nie ograniczasz się tylko do uczuciowego? Wiesz, apetyt rosnie w miarę jedzenia, mam swoje wymagania :classic_cool:

Zs - skąd wiedziałeś o ibupromie? Zaczynam się bać 😭

pomagamy nie idź- on zbiera takie okazy i przeprowadza eksperymenty nieprawda, nie sluchaj ich duszku, oni chca cie wykorzystac, chodz do mnie, usiadz, odpocznij, daj wytchnienie swoim skolatanym nerwom, powoli zacznij opowiadac, wyslucham cie, chodz

MS - był na erotycznym :D Niesie Wasze imiona po morzach i oceanach oraz najbardziej odległych rejonach forum :D Na śmietniku też :D

pomagamy nie idź- on zbiera takie okazy i przeprowadza eksperymenty nieprawda, nie sluchaj ich duszku, oni chca cie wykorzystac ZS dla zasady myli spamera z MS:D , chodz do mnie, usiadz, odpocznij, daj wytchnienie swoim skolatanym nerwom, powoli zacznij opowiadac, wyslucham cie, chodz jak przerobi cię na punka to miej pretensje do siebie:)

Jak nie hydra to gołąbeczka. A teraz MS. Czy ja nie mogę funkcjonować w samotności??? Jestem nieszczęśliwa 😭

"MS - był na erotycznym Niesie Wasze imiona po morzach i oceanach oraz najbardziej odległych rejonach forum Na śmietniku też" Napisze poradnik "jak stać się rozpoznawlnym z dnia na dzień" Tam będą tylko trzy punkty 1. Zalogować się na popularnym forum 2. Znaleźć kretyna 3. Uświadomić mu, że nim jest :D Kretynie, nie słuchaj ZSa, on jest jeszcze gorszy od nas wszystkich razem wziętych. Wykończy Cię, będziesz skomlał o rozmowę ze mną czyli Iftarem :classic_cool:

o nowa strona spamer link wklej!!

da się obejść każdą blokadę bo blokada niby jest:) taki jest właśnie urok pozwalania pisania każdemu:)

Miazga, robię to tylko dziś.... Miazga - przyjacielu! Nie skacz między swoimi nickami, bo spamer się nie domysli, że jesteś Brum. Pozostań Miazgą, może ten kretyn w końcu załapie! Jak mi to kiedyś wypomnisz to zapomni o Tobie cała kafeteria 😠

Gość Luśka Windsorowska
Wydaje mi się, że na serialach go nie ma