Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana78

Nie wiem co o tym myśleć

Polecane posty

Gość zszokowana78

Wiedziałam, że była mojego faceta była od niego starsza i że miała 5 letnie dziecko. Wiedziałam jak wyglądał ich związek i znałam okoliczności rozstania. O swojej byłej opowiedział mi jeszcze przed tym jak zostaliśmy parą. Ale wczoraj po roku naszego związku dowiedziałam się, że ta kobieta miała męża. To dziecko nie było tego męża tylko jakiegoś innego. A jednocześnie była z moim facetem. Jestem zszokowana. Dziwie się, że mój facet godził się na coś takiego. Być kochankiem? eh;/ to teraz już niby nie ma znaczenia, ale zwaliła mnie z nóg ta wiadomość.

to tylko kobieta potrafi doszukać sie jakiegoś niuansu który na obecne relacje miedzy partnerami nie ma najmniejszego wpływu :D pytanie tylko po co ?

Gość zszokowana78
Po pierwsze oszukał mnie zatajając ten fakt. Powiedział dużo ale to pominął, a przecież to nie był jakiś drobny szczegół. Powinnam wiedzieć wszystko, albo już nic. Skoro zdecydował się mi powiedzieć o niej w ogóle to chyba to też powinien wyjawić. Boję się, że jeśli wtedy mu nie przeszkadzało, że ona kogoś ma to teraz wszystkie jego koleżanki zamęzne stają się zagrożeniem. Do tej pory nie byłam zazdrosna jak umawiał się z koleżankami, bo przecież miały mężów, a on nie z takich.. pomylilam się.

Gość zsozkowana78
właśnie.. :(

zszokowana ale dlaczego budujesz zaufanie do obecnego partnera opowiesciami z przeszłosci ? to że miał kochankę ? ( tak własciwie to pewnie nie znasz faktów, tylko bazujesz na domysłach:p ) nie oznacza wcale że bedzie to robił teraz ? masz wątpliwosci ? to porozmawiaj z nim na ten temat ...