Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erfgerfg

co myslicie ? mozliwa ciaza?

Polecane posty

Gość erfgerfg

mYSLE ZE RACZEJ PRAWDOPODOBIENSTWO JEST ZNIKOME I TO BARDZO ALE CHCE WIEDZIEC CO MYSLICIE, BARLAM TABLETKI YASMIN 2 I POL ROKU, ODSTAWILAM MIESIAC ETMU, OKRES MIALAM OD 3 DO 5 SIERPNIA PRZY CYKLACH 28 DIOWNYCH, NO I KOCHALAM SIE 24 SIERPNIA BEZ ZADNEGO ZABEZPIECZENIA, PIERWSZY RAZ W ZYCIU MI SIE TO ZDAZYLO... OCZYWISCIE MOJ FACET NIE SKONCZYL WE MNIE NO ALE BYL JEDNAK SEX BEZ PREZERWATYWY... MYSLE ZE PRAWDOPODOBIENSTWO CIAZY JEST ZNIKOME ALE Z KOLEI KOLEAZNKA LEKARA STRASZY MNIE ZE PO TABLETKACH PRZEZ PIERWSZE MIESIACE PO ODSTAWIENIU JAJNIKI NADRABIAJA I MOZA OWULOWAC CZĘSCIEJ WIEC SAMA NIE WIEM CO MAM MYSLEC, NIE DENERWUJE SIE ,DZIECKO MOZE SIE PRZYTRAFIC NIE BEDE ZLA, ALE CIEKAWA JESTEM CO MYSLICIE NA TEN TEMAT? MAMA SIE COBAWIAC CZY NA LUZIE ZYC DO OKRESU?

Gość koleżanka na rację

Gość renteganiaczko
Przyloz reke do monitora i zrobimy ci test... blagam ty naprawde jestes taka "tepa" i myslisz ze ktos ci udzieli odpowiedzi przez net? Boisz sie to lec do apteki/supermarketu i zrob test a nie wypytuj sie na forum czy jestes czy nie

oczywiscie ze pod odstawieniu tableek jestnajwieksze prawdopodobienstwo ze zajdziesz w pierwszym miesiacu....nie musial konczyc w tobie ale sluz ktory wydobywa sie przed wytryskiem majuz w sobie plemniki,najlepiej jak ci bedzie sie spoznial okres to zrob test

Gość fedvgef
nie orbie testu bo jest za wczesnie i 3 dni po stosunku nic nie wykryje wiec nie wyzywajcie od matolow bo nie ma sensu narazie robic testu, jak bedzie sie spoznial okres oczywiscie zrobie test i wcale mnie to nie przeraza, moge miec dziecko nie preszkadza mi to,mam swoje lata ,ciekawa jestem poprostu co myslicie

Gość MSM66989
SMS6699 chwalisz sie czy sie zalisz? po cholere tu piszesz? zeby dostac odpowedz : a> ZACIĄZYLAS b> NIE ZACIAZYLAS c> ANDRZEJ LEPPER NA PREZYDENTA wyslij sms z poprawna odpowiedzia na numer 6699 ! Do wygrania juz dzis lodowka, w finale tygodnia 3 lodowki, a w finale miesiaca 10 lodowek WYSLIJ NIE ZWLEKAJ!!

Gość renteganiaczko
no nie badz taka przyloz reke! albo noge!! Ufff.... wybronilas sie myslalam ze to kolejna "dorosła" dziewczyna ma dylemat! Szanse sa- moja kolezanka brala 6 lat tabsy- odstawila i zaszla w ciaze (nieplanowana) potem zaczela brac i odstawila po 2,5 roku i znowu zaszla w ciaze (planowana)... A inna brala 3 lata odsstawila i dopiero po 10 miesiacach staran zaszla w ciaze... Ale pamietaj ze kazda z nas jest inna i rozne zycie zna przypadki:)

Gość heuirhdiwf
no wlasnie sie zastanawiam co to bedzie, ale chyba mae prawdopodobienstwo nawet jesli byl pleyn perze ejakulacyjny... w sumie to bym chciala czemu nie a czekac mi przyjdzie jeszcze kilka dni na okres... wiem ze kazdy ejst inny i dlatego sie zastanawiam, bo nigdy wczesniej nawet nie czulam ze owuluje, nie mailam nigdy swoistego klucia w jajniku kiedy przychodzil czas a od kiedy odstawilam tabletki kluje mnie co kilka dni... moz efaktycznie pracuja pelna para kto wie... a ktoras byla w takiej sytacji ze zaszla i wlasnie po braniu tabletek i przy stosunku przerywanym? Nie wiem czemu ale zasra po tym sexie bez zabezpieczenia tak mnie naszla ochota na dziecko, i w sumie moj mąż wiedzil co robi, pytalam czy jest pewny czy chce bez prezerwatywy (bo matolek zapomnial kupic...)moze nam to na dobre wyjdzie:P