Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia19

Koniec świata

Polecane posty

Pewna kobieta nazywana bab Vanga przepowiedziała koniec świata w....5079 roku (jaka szkoda że nie dożyjemy) a za rok ma być wojna światowa.

Akurat w to że za rok czeka nas wojna światowa to nie wierze a co końca świata to nie wiadomo za będzie za 3 tys. lat. Koniec świata przewidywali na 2000 rok, teraz na 2012 ludzie są beznadziejni

Ja jak pisałam wczoraj słyszałam o końcu świata w 2017 roku. Pewien sędziwy już pan opowiadał mi, ze ma taka ksiazke, jakis przepowiednie, czy coś takiego, i tam pisze, ze własnie w roku 2017 na niebie ma pojawić sie krzyż. Niestwty nie wiem wioecej, bo musieliśmy skończyć rozmowe.

wszystko na temat 2012 http://www.vismaya-maitreya.pl/rok_2012.html Katarzyna szynom objawienia matki boskiej z Matka Boża w Fatimie w 1917 r. upominała ludzkość i ostrzegała przed mającymi nadejść nieszczęściami, a jednak ludzkość tych upomnień nie posłuchała. Proroctwa się spełniły, przyszła II wojna światowa i komunizm rozszerzył się na cały świat. Matka Boża powiedziała wyraźnie: „Zbliżamy się do kresu dni". Powtórzyła mi to trzykrotnie. Za pierwszym razem powiedziała, że zły duch rozpoczął decydującą walkę, po której będzie jeden zwycięzca i jeden pokonany. Albo staniemy po stronie Boga, albo po stronie szatana. Za drugim razem powiedziała mi, że najważniejsze środki zaradcze dane światu to Różaniec i cześć oddawana Jej Niepokalanemu Sercu. Za trzecim razem stwierdziła, że - skoro ludzie wzgardzili wszystkim, co do tej pory nam ofiarowała - wskazuje nam, pełna obaw, ostatnią kotwicę ratunku. Jest nią Ona sama - Jej ostatnie liczne objawienia, Jej łzy, orędzia dane widzącym na całym świecie. Jeśli nie posłuchamy Jej i nadal będziemy Ją obrażać, nie uzyskamy więcej przebaczenia. 04. 01. 86: „Pamiętajcie o tym, że ciężkie czasy nadchodzą, bo lud nie chce się opamiętać, upada bardzo. Moje dzieci, dokąd będę płakać na ten świat zepsuty? Kiedy będzie prawdziwa czystość na ziemi i miłość? Bardzo źle mówią i źle robią ludzie na ziemi. Mówię to, abyście byli wszyscy przygotowani, wszyscy w łasce Bożej i w pokucie, abyście się dobrze spowiadali, żałowali i opłakiwali swe grzechy, abyście nie byli potępieni, bo świat dąży do piekła. Czy nie wiecie, że już blisko jest kara nad światem? Moje dzieci, lud wątpi i jeszcze będzie wątpił, jak to się dziać zacznie. Jeszcze nie zobaczą wszystkiego, a już będą wątpić, częściej będą sobie życie odbierać. Dlaczego? Nie mają wiary! Bo kto ma wiarę, ten nie może sobie sam życia odebrać. A kto ma małą wiarę, ten nie musi szukać szatana, bo on jest przy każdym, czyhając, kogo by pochwycić. Ale trzeba się bronić, trzeba się modlić, trzeba prosić. Wtedy szatana odpędzać się będzie, bo szatan jest bardzo blisko każdego Ale Polska też światu ulega... Pokora. Każdemu potrzebna jest pokora. Gdzie jest pokora, tam jest miłość, tam jest radość i niebo. A gdzie nie ma pokory, tam jest pycha i następuje upadek. Wielkie grzechy popełniają. Wielu kapłanów odchodzi od ołtarza świętego, nie zdają sobie sprawy z poświęcenia i z namaszczenia. Ty, sługo Boży pamiętaj, żebyś zawsze był w sutannie. Byś zawsze miłował, bo ją raz masz poświęconą i ręce też masz poświęcone. Żebyś zawsze był czysty. Bardzo kapłani ulegają grzechowi. Musicie się dużo modlić za wierne sługi. Módlcie się dużo, ale nie potępiajcie sług Bożych. Bo oni są potrzebni codziennie. Musicie modlić się codziennie do Ducha Świętego, musicie prosić Go o oświecenie i wiarę. By Duch Święty oświecił, bo zapominają się i grzeszą bardzo... Trzeba mieć dużo łaski Bożej, trzeba mieć dużo radości. Wielka wiara nie wypada, ale mała wiara wyleci. Szatan wtedy dostępuje. Nie dajcie się zwieść szatanowi, ale bądźcie przy Moim Synu