Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka19m

Co taki facecik sobie mysli?????

Polecane posty

Znamy się juz z P. tyle lat. Zaczęło się na studiach - to będzie juz 7 lat. Mogę śmiało powiedzieć że zawsze nas do siebie ciągnęło. Jak zostawaliśmy gdzieś sami to aż prawie namacalna była atmosfera napięcia między nami. Z nikim tak się nie działo jak z nim:) Tylko na moje nieszczęście na tych studiach miał taką durna grupę znajomych i stanowili oni pewnego rodzaju klikę do której ciężko dotrzeć (dodam że ta paczka nie przetrwała całych 5 lat studiów:)). Zawsze gdzieś tam koło siebie krążyliśmy. Obecne utrzymujemy kontakt smsowo-gadu-gadowy i dodam że to on w większości wypadków się odzywa, zawsze pod byle pretekstem i naprawdę gadamy sobie tak na luzie o wszystkim w zasadzie. Kiedyś nawet walnęłam żeby się spotkać na piwko czy coś i pogadać, powspominać stare studenckie czasy to coś bąkną ze ma dużo pracy, to ja mu na to -że byłam pewna że się wykręci-, a on-żebym nie traciła nadziei. Dodam że na pewno jest sam. Wie że mi się podoba i myślę ze ja też, bo po co inaczej by się odzywał... no i co taki facet sobie myśli???? Dodam też że obydwoje mamy zadziorne charaktery i żadne z nas się nie przyzna jak zależy nam na sobie:)) Wspomne że w tym czasie obydwoje mieliśmy jakieś tam związki, ale mimo to on sie do mnie odzywał a ja do niego, czasami było to jedno zdanie, czasami dwa, ale zawsze ten kontakt był. I pytam jeszcze raz- może ktoś mnie oświeci- Co taki facecik sobie myśli???

Moje pytanie rzmi, dlaczego kobiety zawsze dorabaja sobie jakas nowa, swoja teorie o zachowaniu faceteta wzgledem ich..? Przeciez to jest nienormalne... Jak bedzie chcial byc z Toba to sie sam odezwie. Uwierz, ze nawet nie bedziesz musiala go w ogole namawiac.

Gość Hmm.....................
Tak się zastanawiam nad twoim problemem i chciałam pomóc, ale faktycznie też nie rozumiem.A może on chce cię traktować tylko jako znajomą i nie chce ci nadziei robic.

Na pytanie "Co taki facecik sobie myśli???" to tylko on ci może odpowiedzieć. Jeśli chcesz się z nim umówić to się umów (nawet zapytaj się w prost czy by nie poszedł z tobą na randkę - czemu nie? ;)). Może on ciebie też nie jest pewien... a może traktuję ciebie tylko jak znajomą. Powinnaś to wyczuć. Powodzenia :)

Jak znam facetów, to chyba raczej rzaden facet nie "pielęgnował" by znajomości koleżeńskich. Oni nie są do tego stworzeni. A ten facecik to taki raczej konkretny mężczyzna, niby twierdzi że nie bedzie z kobietą tylko dla tego żeby nie być sam. To w takim razie po co mi tyle lat gitarę zawraca????

No to nie znasz mężczyzn. Ty sie łudzisz i "nie tracisz nadziei", a on sobie jawnie bimba. Mężczyźni są mistrzami w utrzymywaniu kontaktów, co do których kobieta nie jest jednoznacznie pewna, czy to koleżeństwo, czy nie. Np. Twoja sytuacja - na piwo z Tobą nie pójdzie, ale pisać będzie...I ty zamiast zobaczyć, ze jednak odrzucił Twoją propozycję , zawiesiłaś się na tym, że pisze i utrzymuje kontakt. Po co? Bo miło jest mieć adoratorkę.Tak na wszelki wypadek. Więc dba o Ciebie o tyle o ile trzbea dbac, minmialnie. I wie, ześ jest jego. Ale się z Tobą nie zwiąże.

No i znowu się odezwał, powiedziła mi m.in. że kiedyś to był młody i głupi, że powinien liczyc sie bardziej ze swoim zdaniem niż ze zdaniem innych i że czasami żałuje ze nie spróbował się przekonać jak to by nam było razem