Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snoki1981

Szok...

Polecane posty

Gość snoki1981

Watpie by ktos mnie zrozumiał, chce mi sie wyc dlaczego dziewczyna która mnie olała i zerwała ze mna kontakt a ja przestałem sie odzywac przypomina sobie o mnie po długim czasie, paru miesiecy , kiedy ja próbuje zapomniec, boli dlaczego... bo to moja miłość chciałbym żeby odeszła a to mi nie pomaga

Gość 44444444444
To skoro to Twoja miłość,to czemu chcesz zeby odeszła?A z drugiej strony postaw sobie pytanie dlaczego akurat przypomniała sobie o Tobie po paru miesiącach?Może to coś zanczy?Weż wszystkie przesłanki pod uwagę.

Gość snoki1981
dziekuje i pozdrawiam

generalnie sa dwie opcje...albo poczula sie samotnie i przypomniala sobie o bezpieczniej przystani jaka byles ty i twoja milosc......albo najzwyczajniej w swiecie teskni za toba.........odpowiedziec mozesz sobie sam na to,,czekajac jak sytuacja sie rozwinie...zycze ci aby była to ta druga wersja:D

Gość taaaak jak by tęskniła
to odezwałaby się po milku tyg. a nie miesiącach.

ja do mojego ex odezwalam sie po 4 mieisacach teskniac za nim caly czas..........ale wiedzialm ze wczesniej nie ma sensu....

>generalnie sa dwie opcje...albo poczula sie samotnie i przypomniala > sobie o bezpieczniej przystani jaka byles ty i twoja milosc......albo >najzwyczajniej w swiecie teskni za toba......... albo dawała dupy na prawo i lewo , wpadła i szuka łosia ktoremu wcisnie dziecko :D

Powiem Ci dlaczego 1. moze byłes tym porzadnym i nie chciała Cie ranic , zostawiła na koniec jako tego ostatniego 2. chciała sie wyszalec z innymi 3 myslała ze nie jestes wart jej uwagi , trafila na 10 kolejnych o wiele gorszych od Ciebie i nagle przypomniała sobie jaki Ty byłes dobry 4. koło zapasowe zawsze mile widziane 5. zawsze łatwiej zdobyc faceta zakochanego w sobie (danej dziewczynie ) niz rozkochac od nowa 6. wie ze zrobisz dla niej wszystko wiec wykorzystuje to 7. szuka sponsora bo kasa jej sie skonczyła wybierz sobie jakis powód

Gość moim zdaniem teskni
ale sama jeszcze nie wie dlaczego? teraz doprowadź ją do takiego stanu, żeby uzmyslowiła sobie, że nie może bez ciebie żyć...:)

Gość ABCDjhkhk
Bo myślała, że znajdzie sobie kogoś innego i nie znalazła więc wraca do ciebie bo wie, że ty jej nie odrzucisz. Olej ją.

Gość to jakby o mnie
nie byłam gotowa po świeżym rozstaniu, ale nie mogłam też przestać mysleć o tym nowopoznanym chłopaku. Dlatego po kilku miesiącach zdecydowałam się zadzwonić i umówiliśmy się do kina. Nadal jesteśmy razem i już nie pamiętam, że kiedyś był ktoś inny.

Gość nie zastanawiaj sie
poprostu olej i sie nie odzywaj!

Gość eternity 85
Czytając topiki o rozstaniu i powrotach można zauważyć, że taka sytuacja często się zdarza... jedna osoba zostawia drugą,a po jakimś czasie (miesiące, tyg, a nawet lata) przypomina sobie o swoim EKS... zazyczanają sie tel, sms-y, przeprosiny, itp. Najgorsze jest to, ze porzucona osoba próbuje sie podnieść po rozstaniu (a może już się podniosła) a takie przypomnienie EKS o sobie ponownie burzy konstrukcje :( szkoda, że taki odzew następuje wtedy kiedy już temat powinien być dawno zakończony... PS. Trzymaj sie i życze Ci szczęścia :)

Gość Rocznik 1981
to raczej już do pracy chodzi a nie do szkoły, ewentualnie robi II fakultet:D

Gość tez mam podobna
sytuacje tylko z chlopakiem poznal kogos nowego a i tak nie umie zrezygnowac ze znajomosci ze mna bo wie ze jestem w nim zakochana, kilka dni wytrzymuje bez odzywania sie, mam nadzieje ze kiedys sie od niego uwolnie... bo ciezko jest tak ze chcesz sobie ulozyc zycie od nowa a ktos nie daje Ci zapomiec bo sam nie wie czego chce...