Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oani.

Co zrobić, żeby mieć bardziej przylansowany wygląd???

Polecane posty

Mam brzydka twarz, figura ujdzie w tłumie, chociaż mogłoby być lepiej. Włosy, czy związane, czy rozpuszczone i tak wyglądają wieśniacko. Wyglądam dosłowanie jak szara myszka. Nawet, jak sobie kupię jakieś ładne ubranie to i tak, gdy popatrzę na inne dziewczyny, czuję się niewidzialna. One są takie jakieś charakterystyczne, przylansowane, kolorowe, a ja nie potrafię. Moje włosy się ciągle falują, gdy chcę, żeby były proste, lub prostują, gdy mają być kręcone i są nijakie. Mój makijaż nie jest krzykliwy, bo głupio bym się czuła na dniu, wyglądać jak prostytutka. Nie przyciągam niczyjego wzroku, nie jestem rozpoznawalna, nikt nigdy nie zapamiętuje mojej twarzy. Są dziewczyny, które są grubsze ode mnie, lub brzydsze, ale potrafią się tak ubrać, bądź uczesać, że zawsze wyglądają fajnie i oryginalnie. Nawet, gdy włożą byle co, to i tak to coś jest zajebiste. Jak się bardziej przylansować? Jak zerwać z wyglądem zwyczajnej, naturalnej dziewczyny?

Gość krowa rekordzistka świata
porządnie się uprać cała

Gość a1
zacznij kupowac ciuchy, ktorych nikt nie ma. W lumpkach itd.

Ale mi się takie ciuchy "inne" nie podobają bo bym się czuła jak pajac. Byłam dzisiaj w "lumpku" i kupiłam... Czarne rurki, w których chodzi pół miasta. Mimo wszystko są dziewczyny, które ubierają się podobnie, a jednak coś w sobie mają. A ta dziewczyna z linku wygląda jak zombie.

Gość krowa rekordzistka świata
pięty doszoruj

A czy wy np. idąc ulicą czujecie, że macie oryginalny wygląd, czujecie się zauważane? Jesteście tego świadome czy nie? Może to ja sobie tak wkręcam...

pokaz mi fote to ci doradze co powinnas zmienic wyslij mi na mejla jak chcesz:)

Gość kurde nie kukam
hm to spoko pewnie ten wygląd zombie przynosi jej szczescie bo jest jedną z najwyzej cenionych modelek

Gość kurde nie kukam
wlasnie najlepiej to wstaw fote i ci doradzimy

Gość bacardiixx
mozesz mi przeslac zdjecie to ci podpowiem jestem babka tak na marginesie:P

Do "krowa rekordzistka świata" Nieudolnie starasz się wymyślać "cięte" riposty. Ani to nie jest śmieszne, ani oryginalne, nic na siłę.

Nie pokażę zdjęcia bo po 1- nie ma co pokazywać, po 2 może ktoś niepowołany to zobaczyć. Wolę się czuć anonimowo. Mogę się opisać szczegółowo.

przedewszystkim musisz ubrac sie tak zebys sama czula sie w tym wygodnie i przebojowo, nie wiem jaki masz styl i co lubisz, piszesz, ze masz liche wlosy idz do fryzjera, moze jakies pasemka?grzywka?cokolwiek...solarium kilka razy sprawi ze twoja skora nabierze ladnych kolorow, a przeciez bedac opalonym wyglada sie we wszystkimladniej, ja tak mam sama ze czuje sie lepiej wiedzac ze jestem lekko opalona, oczywiscie nei mwoie zebys poszla i sie spalila na raka co do makijazu...podkresl oczy, moze one sa Twoim atutem, ku dobry tusz do rzes, uwydatij kosci policzkowe rozem, to naprawde sprawia ze juz sie wyglaa inaczej a nie tak szaro jakies fajne gadzety, fajna torba, okulary, buty a ja idac po miescie czuje na sobie wzor przechodniow;)

Ja idac ulica czesto zwracam na siebie uwage, ale nie przez moj wyglad - po prostu kiedy ide to sie zapominam, przypominam sobie smieszne sytuacje i sie do siebie nabijam, albo, kiedy slucham muzyki macham głową :o :D :classic_cool: I w sumie nie moge ci nic poradzic, bo nie wiem na czym polega lans :P

Gość moja przylansowana kolezanka
zawsze nosi jakies bransoletki, ma ich chyba z 50 i do kazdego stroju ma inna. ma takie rozne, grube, drewniane, plastikowe, metalowe kolorowe ktorych nosi od razu 20 na raz, perlowe. taki akcent, ale jest rozpoznawalna.

Nic w mojej twarzy nie jest atutem, a oczy to już w ogóle porażka! O to chodzi, że ubieram się w miarę na czasie, mam dużą torbę itd. Ale wszystko ma takie stonowane kolory, żeby mi pasowało do większości rzeczy. A większość rzeczy pasuje do tych dodatków. A nie mam kasy np. na 5 torebek w różnych kolorach. W okularach słonecznych się głupio czuję. We wszystkich co charakterystyczne się głupio czuję, chociaż zaczyna mnie denerwować mój zwyczajny wygląd. Grzywki nie zrobię, bo po godzinie będzie falowana. Macie może jakieś pomysły na fajne fryzury na codzień z długich włosów?

Gość idz do fryzjera
i pomaluj wlosy na wyrazisty kolor, niewazne jaki byle wyjsc z tego bylejakiego. co do oczu - tylko przypadkiem nie rob czarnych kresek wewnatrz oka chyba ze masz wylupiaste, bo to pomniejsza i osoby wygladaja jak swinki z malymi oczami

Mam naturalne brązowe włosy, kiedyś pomalowałam na czarno i wyglądałam okropnie. Jaki kolor będzie pasował osobie, która ma śniadą cerę i ciemną oprawę oczu?

Gość ja mam wlosy do lopatek
albo nosze rozpuszczone, albo2 boczne kosmyki spiete na srodku reszta rozpuszczona (jak angelina jolie) albo robie kucyk albo polkucyk ktory troche roztrzepie. jest OK mam zawsze mocno wytuszowane rzeczy (ale nie oblepione mascara) jasny podklad, rozowe policzki i przyciemnione na brazowo brwi. wygladam OK, jak to mowia - swiezo :) mam myszowate wlosy wiec mam kolor sredni jasny blond z kilkoma pasemkami z przodu. tez sie czasem doluje ze nie wygladam tak jak inne dziewczyny, ale co tam. mam jedna torebke, aktualnie wersja na lato, z kilkoma naszytymi kwiatami z cekinow i pod te kolory dobieram np lakier do paznokci lub bransoletke.

Gość to moze czekoladowy
albo ciemnorudy? albo cos o 1-2 tony ciemniejsze niz masz. z reguly naturalne wlosy sa malo wyraziste, dlatego wystarczy je poglebic podobnym kolorem i beda zywsze i blyszczace ( moje naturalne nigdy sie nie blyszczaly zeby nie wiem co)

Myślę, że czekoladowy kolor byłby okej. A jak spinać włosy, właśnie tak za łopatki? Kucyki, półkucyki sama noszę i wtapiam się w tłum bardzo.

Gość zrób sie na rudo
zakręć włosy na wałki , wytuszuj dobrze rzesy- uwaga - potrzebna dobra maskara ja polecam max faktor , do tego cos co coe wyrózni- dobrze ktoś pisał o branzoletkach

to zrob sobie troche blond pasemek i spinaj wlosy jakos fajnie do tylu wtedy beda sie ladnie ukladac i opadac na ramiona do tego jakies fajne kolczyki,np duze orginalne kola a oczy czasami wsyatrczy pomalowac samym tuszem mocno ale tak jako wczesniej pisala dziewczyna nie oblepione mascara i wyglada sie super a jak nei masz grzywki to moze jakas fajna opaska do wlosow?

Gość zrób sie na rudo
bransoletkach oo kurna ale wstyd

Gość super włosy ze zdjęcia
te włosy są załosne, promowane na wiosce i imprezach w remizie . musze cie zasmucic kochana ale pasemka juz nie sa modne !!!!!! bezguscie