Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche kwasu

czemu ludzie

Polecane posty

Gość troche kwasu

w zwiazku kiedy zauroczenie mija nie zabiegaja juz o siebie? ja mimo ze mam dopiero 18 lat jestem w zwiazku 1,5 roku ponad chce sie starac kazdego dnia ale moj chlopak traktuje mnie jak cos co mu sie nalezy :( sama nie jestem w stanie sprawiac by ten zwiazek byl wciaz swiezy...kocham mocniej z kazdym dniem on coraz bardziej sie przyzwyczaja robi sie zlosliwy kiedy jest cos nie tak...jak mam to sama naprawiaz ciagle? :(

Gość moj pomysl
wiesz co daj na luz... przestan przez jakis czas zabiegac, zajmij sie soba... jak zobaczy, ze bez niego tez sobie radzisz to bedzie sie bardziej staral... faceci sa zdobywcami - jak sama mu sie podajesz na tacy, to nie chce mu sie starac, bo wie ze nie musi... ja ze swoim kochaniem srednio co pol roku robie takie krotkie przerwy i potem jest cudownie przez duze c.. i nie chodzi o to ze sie roztsajemy czy cos...tylko wrzucam na luz, nie zabiegam, i wtedy jemu zapala sie czerwona lampak i sie stara ;D sprobuj, moze u ciebie tez podziala, pozdrawam :)

Gość troche kwasu
tez o tym myslalam....:) ale kiedy tak robie zadaje mi wprost pytanie co sie stalo i czemu sie oddalam a jak z nim rozmawiam czemu to jest lepiej na 1 dzien :(

Gość troche kwasu
no widze ze sytuacja beznadziejna:p

Gość moj pomysl
hmm... to ciezki przypadek... wiesz co pogadaj z nim tak naprawde szczerze... powiedz czego oczekujesz, ze nie chcesz sama o was walczyc, ze potrzebujesz tez jego zaangazowania... ze meczy Cie takie traktowanie, masz wrazenie, ze nie liczy sie z Twoimi uczuciami... i pamietaj musisz czuc ze to jemu zalezy na Tobie!!! jak podejmie chociaz probe zmian, to mu pomoz, ale przynajmniej bedziesz wiedziala, ze to jest to...

Gość trohce kwasu
mój pomysł dzieki mam zamiar dzisiaj pogadac ale mam stres troche mam nadzieje ze sie uda cos osiagnac heh

Gość moj pomysl
powiem Ci tak... mialam identycznie to samo, tyle ze juz tym razem to bylo przegiecie... olalam go na calutki miesiac, nie odzywalam sie w ogole , calkowita zlewa, ciezko mi bylo, ale wytrzymalam... i co? przyjezdza do mnie w sobote, przemyslal wszystko, mowi ze jestem ta jdyna i nie chce mnie starcic, obiecuje ze wiecej sie tak nie zachowa, ze zawsze mnie kochal, kocha i bedzie kochal nadal, tylko zebym dala mu szanse to udowodnic... troche drastyczna metoda i straaaaasznie bolesna, ale jezeli to to prawdziwe uczucie, to mimo wszystko bedziecie razme... a ja dzieki temu przekonalam sie, ze naprawde mu zalezy... :)

Gość troche kwasu
chyba jedyna sluszna metoda:) gratuluje udanej proby bym chciala zeby mi poszlo rownie dobrze:)

Gość moj pomysl
trzymam kciuki i powodzenia ;) i nie boj sie! powiedz wszytsko co Ci lezy na sercu!