Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ty na to

czy wierzycie w koniec swiata?

Polecane posty

Gość i co ty na to

w 2012 ma byc III wojna swiatowa (bom chemiczne itp). Wierzycie ze to nadejdzie?

Gość oby nadeszła
bo jak pomyśle ,że do końca życia będę prawiczkiem to tylko skoczyć :D

Gość koeniec swiata
juz za trzy lata?😭 a ja spalam tylko z mezem:( nie nadrobie zaleglosci😭 tak malo czasu mi zostalo:o :P guuupia jaki koniec swiata? przestan czytac guupie artykuly

Gość i co ty na to
kiedy ja lubie czytac:-)

Gość koeniec swiata
eee:D prawiczek, chodz blizej, niech Ci sie przyjze o-o no

Gość koeniec swiata
lubisz czytac, rozumiem, zacznij czytac poezje, mniej szkodliwa bedzie😠 i nie rporokuj, bo ja powaznie do tego podchodzeM:D

Gość i co ty na to
czytam wszystko co mi w lapy popadnie i nie bede sie ograniczac do jednego rodzaju....;-) a poza tym nie prorokuje!;-)

Gość martw sie TYM wrzesniem
bo maja wprowadzic przymusowe szczepionki, ktore zawieraja wirusa swinskiej grypy i wybija polowe ludzkosci (oczywiscie tez w USA i UE ). 3 lata to odlegly termin, NWO ma sie zaczac juz za dwa tygodnie do miesiaca

Gość ichujwyzdychamyjakmuchy
a tam czujcie sie żeby polacy sie dali przymusowo zaszczepić tralalala kolegów mam w stanach i wszyscy na to leją tylko media robią szum straszny

Gość a co zrobia
strajk ? :D a moze zamkna sie w jakims centrum i beda plytami chodnikowymi rzucac ? :D

Gość gtgt
a o co chodzi w tymi szczepionkami? a mi to tito czy bedzie koniec swiaa czy nie, ja wierze w reinkarnacje, nic mnie nie zabije, jak na ziemi nie bedzie zycia to wciele sie w cialo jakiegos ufoludka :)

Gość frefw
dobre i to :D

ech przynajmniej nie skompromitujemy sie na euro.. unikniemy mega obciachu pożyjemy zobaczymy

Od osoby, która naprawdę wierzy w koniec świata kupię dom/mieszkanie w cenie 10tys pln płatne w dniu podpisania umowy, przeniesienie własności dopiero w 01.01.2013. Serio.

Jak byłem mały to wierzyłem w przepowiednie Nostradamusa i inne brednie typu Koniec Świata 2012. Ponoć koniec świata miał być 8.08.2008 ale coś nie wypaliło, teraz przesunęli na 9.09.2009 czyli już niedługo

Gość podpaska dla faceta
dobra o co sie założymy jeszcze???

wolalabym raczej zeby cos wielkiego uderzylo w nasza planete, nie chce cierpienia ludzi.........

Gość asterioda śmierdziojda
niektórzy jak sie obudzą ze swojego letargu to wtedy dla nich będzie koniec świata

Gość znowu jehowa

koniec świata nie jest rzeczą w którą należy wierzyć tylko faktem naukowym ale akurat nie w 2012 :P w okolicy 2012/2013 mogą najwyżej wystapić pewnie nieogodności które nawet nie miały by wpływu na ludzkość gdyby nie wrażliwa na działanie słońca technika :P

Gość wiara ........................
z ta reinkarnacja dobre :D takie samo pocieszenie jak zycie wieczne w mitycznej walhalii czy jak to teraz zwia :D tak, wcielisz sie w ufoludka i bedizesz sobie z rozewieniem wspominac czasy na ziemi :D :D :D

W 1907 roku urodziła się w Studzienicach na Śląsku Katarzyna Szymon, polska stygmatyczka. Przez 40 lat, aż do śmierci w 1986 roku posiadała stygmaty. Doznawała także licznych wizji i objawień. 2 listopada 1974 roku Matka Boża Niepokalana przekazała jej: jedno z jej objawień "Jeśli się nie poprawicie, wielkie kary was czekają. Ludzie chodząc będą umierali. Wielkie kary poniosą Niemcy, Czechy, Francja, Anglia i Rosja. Znikną całe państwa z powierzchni ziemi". Widząc przerażenie stygmatyczki, Maryja uśmiechnęła się i oświadczyła jej: "Śląsk zachowam od zguby". powiedziała terz zacznie się od przyrody ziemia zacznie sie buntować sie przeciw człowiekowi powodzie ,pożary ,trzęsienia ziemi , tornada ( jeźdźcy apokalipsy) będą jak bule porodowe kobiety coraz czesterze i silniejsze

Gość zobaczymy w 2012 to sie....

Gość przestańcie nikt tego nie wie
tylko sam bóg skad niby to wiecie????,i po co sie tak nabijac z tego bo to zadne zarty??!!!!

Gość zobaczycie jeszczę będzie
tsunami na bałtyku