Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta od miziania

mizianie a kumpel...

Polecane posty

Gość ta od miziania

od kilku miesiecy nie bylam z zadnym facetem, ba nawet sie nie calowalam a nie raz mialam ochote jak sk.u.rw.y.s.yn :( teraz mam 21 lat i mam problem ;p ide na piwo z kolega, ktory mnie bardzo pociaga ale to jest KOLEGA ze studiow no ;/ gadalismy i zartowalismy na temat seksu, piszczot. On ma potrzebe i ja w zasadzie tez ;/ ale mam ogromny dylemat. Bo z jednej strony chce rozladowac napiecie a z drugiej chyba nie wypada. Nie wiem no, moze najlepiej jak nie pojde :( pewnie mam pojechane przez wiekszosc forumowiczow ;] no ale niestety, ja mam taki wlasnie problem

tłumione napiecie moze w najblizszym czasie doprowadzic do powaznych konsekwencji masz 21 lat wiec chyba ci sie cos od zycia nalezy?

Gość jak oboje wolni i oboje tego
chcecie to w czym problem :)

Gość ta od miziania
no w zasadzie to nie ma teoretycznie przeszkod tylko nie wiem czy po wszystkim nie bede sie zastanawiac czy dobrze zrobilam, czy on nie bedzie sie chwalil naszym znajomym (jestem starsza o rok) i czy k.u.r.wa nie bede sie niepotrzebnie zadreczac ;( ale z natura jest ciezko walczyc ehhh wybaczcie mi chaotyczna wypowiedz

no niestety jak masz takiego kumpla który wszem i wobec wszystkim rozgada jak się bzykasz to masz problem .Spróbuj go wyczuć w rozmowie i ... na pewno się nie załamuj bo przecież jesteś dorosła kobietą i jak każdy człowiek ma potrzeby seksualne

Idźcie na jakieś piwko, alkohol rozluźnia :) i porozmawiaj szczerze czego chcesz, oczekujesz. Nie bardzo rozumiem jakie konsekwencje mogą z tego być? Bo się w sobie zakochacie czy że na "łatwą" wyjdziesz? Czego się tak naprawdę boisz?

Pogadajcie o tym otwarcie. Ustalcie jasne reguły gry, żeby nie było niedomówień. Ja osobiście nie umiałabym być w takim układzie, ale każdemu wedle potrzeb. Dobrej zabawy ;) A może będzie z tego coś więcej niż tylko sex... :P

Gość po prostu facet
a może najnormalniej w świecie facet się zakochał i tylko tak gada dla pozoro bo ty też tak gadasz. Jak nie spróbujesz nie dowiesz się, za dużo myślisz na nie zamiast na tak. A ztym gadaniem kolegom to nie przesadzaj, nawet jak coś powie to co - dowiedzą się że jesteś fajna laska, dobrze się całujesz i jesteś ognista w łóżku. I co to źle ? Lepiej że niedostępna i niezdecydowana twierdza ktra daje nadzieję i potem się wycofuje. Puknij się w głowę dziewczyno, ubierz się ładnie i seksownie w domu zostaw posprzątane (może pościelone łóżko - mogło być dla ciebie) żeby było miło jak wpadniecie po piwkach i odwagi trochę !!!

Gość ta od miziania
:) kurde dzieki za tyle cieplych i podnoszacych na duchu slow! ;) chyba najlepiej bedzie jak otwarcie z nim pogadam choc nie raz juz probowalam :P ale teraz tak naprawde powaznie :) i fakt mam 21 lat i jestem dorosla i chyba wiem co robie :) a moje libido wariuje hihi a czego sie boje? w zasadzie to nie wiem, moze tego jakie beda pozniej relacje miedzy nami?no nie wiem sama... Ale fakt, ubiore sie seksownie, wypije piwko, zostawie wysprzatane mieszkanie i poslane lozko - akurat dzis nie ma wspollokatorki ;p a tak w ogole to cos mi sie wydaje ze on moze cos krecic, chyba od dawno mu sie podobam, przypominam sobie rozne takie dziwne sytuacje z uczelni ;P

A pewnie sama sobie poradzisz ale taka drobna rada. Idzcie na ten browarek, potem poproś żeby Cię odprowadził, zaproś na kawę/herbatę :D i dopiero u Ciebie w domu pogadajcie. Po jak zaczniesz temat w knajpie to się może dziwnie zrobić. Nie wiadomo co z rękami robić, czy juz się zacząć całować czy udawać że nic się jednak nie dzieje :) Ogólnie drętwo. Lepiej mieć od razu możliwość przejścia od słów do czynów. Wtedy wszystko jakoś naturalniej wychodzi :)

Gość ta od miziania
ok ok ;) tak wlasnie mysle ze dopiero w domu zaczniemy rozmowe o ile do niego trafimy :P dzieki jeszcze raz Wam wszystkim ;*