Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

jesteś bardzo nieszcześliwa? wejdź

Polecane posty

powiem wprost próbuję pozbyć się z topiku pewnej koleżanki potrzeba mi ofiary na przynętę jesteś nieszczęśliwa? chcesz się poczuć gorzej? ten topik ci to zapewni

:) wkurzyć powiadasz.......... może się nadasz:) ZMANIERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR chodź !!!

próbuję pozbyć się z topiku pewnej koleżanki potrzeba mi ofiary na przynętę jakiej kolezanki?Z jakiego topiku? wiem ciekawska jestem:P ale zainteresowalo mnie jak to sie stalo ze wlasnie pani IKE zalozyla taki temat:P

na wszystko przyjdzie czas poza tym to topik grzecznościowy

a tu jakaś walka sie szykuje ? zaczekajcie ... lecę po chipsy ,popcorn i cole ... :D

ja idę a wy sobie czekajcie jak na ofiary losu przystało

Amaleta Ty jesteś kłótliwa? ale nie miałaś na myśli forum? nie,nie robie z Ciebie idiotki :)

Amaleta ,kobieto kłótliwe baby sie nie tłumaczą tylko od razu za łby:O zawołam zs by zapodał definicje kłótnii:P

heheh Zs to przecież mENski facet,wszystko wie na temat kobiet,a juz na pewno jak je wkurwić :P a wiec skoro Go nie ma ,to wyręcze go w tym zadaniu i podam definicje :P *****************************************************************************8 Kłótnia internetowa (ang. flame war, flaming) zwana czasem "wojną na obelgi" to seria wiadomości celowo wrogich lub obraźliwych wysyłanych na grupę, listę dyskusyjną czy forum dyskusyjne. Jest to jedno z największych pogwałceń netykiety. Najczęściej "wojna" zaczyna się od drobnej różnicy poglądów dwóch użytkowników, z których żaden nie zamierza odstąpić od swojego zdania. Wyraźna jest eskalacja agresji – zaczyna się od drobnych uszczypliwości, kończy zaś na poważnych obelgach i zniewagach. Psychologowie tłumaczą tak wysoki poziom agresji tych wypowiedzi przekonaniem o anonimowości użytkowników Internetu. Prowadzi to do odrzucenia – hamujących ich w analogicznej sytuacji w realnym świecie – norm społecznych, co owocuje brakiem poczucia odpowiedzialności za napisane wypowiedzi. Dla wielu ludzi Internet bywa też miejscem odreagowania skrywanych frustracji. Termin flame war jest używany także jako określenie długich, gorących dyskusji, nawet jeśli nie pojawiają się w nich obelgi.

Gość zmanierr
ale sie udal temat mazel tov :)

Gość zmanierr
ella o tej porze robi obiad i deser za obraczke :p

Gość zmanierr
sure :)

Gość zmanierr
:D:D:D wbrew pozorom wiem :)

Gość zmanierr
wyglada na to ze plan ike sie jednak powiodl :)