Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta ktora ma dosc

mam dosc- odchodze

Polecane posty

Gość ta ktora ma dosc

jestem w 3 miesiacu ciazy, mam dosc nerwow, stresow, placzu odchodze, on nie jest wart- jesli nawet nie mnie- dziecka sytusacja jest o tyle trudna ze musze wrocic do Polski gdzie nie mam nic ale wiem ze rodzice mi pomoga, dam sobie z malenstwem rade

Gość kasia.kasia
i masz racje, a może jak wyjedziesz to go troche to wzruszy i pomyśli

Gość ta ktora ma dosc
ja nawet o nim nie mysle, teraz liczy sie to malenstwo trudno jest o tyle tu dostalam dobrá propozycje pracy jednak za kilka miesiecy bo najpierw szkolenia usamodzielnilabym sie, jednak nie wiem czy bym z nim przetrwala

kiedy pojawi sie dziecko bedziesz potrzebowac wsparcia kogos bliskiego...wiec powrot do rodzicow to nie taki glupi pomysl...

Gość ta ktora ma dosc
wiem, a na tego dupka nie moge liczyc on chcial tego dziecka a teraznawet nie spyta jak sie czuje wogole o nie nie pyta to boli najbardziej

Gość ta ktora ma dosc
nie uwazam z to koniec swiata chce tylko zapewnic przyszlosc mojemu dziecku ale z kims takim jak on_? fakz pieniadze ma, mieszkanie-ale zero odpowiedzialnosci, nigdy go w domu nie ma woli z ciotka siedziec niz z narzeczona

Gość ta ktora ma dosc
ja jestem w niemczech czemu? a po co mi ktos kogo widze godzine dziennie i przez ta godzine tylko slucham ze zmeczony to boli tam boli? a dzis zrobil sobie wolne i gdzie poszedl? do cioci juz nie pamietam kiedy siedzoialam z nim choc 2 godz sam na sam lub bylismy gdziekolwiek a ma wlasna restaurcje wiec praktycznie moze dzien w dzien godzine mi poswiecic

Gość ta ktora ma dosc
mowie, czesto nie wytrzymuje i placze.... niestety - nie dociera nie jest wart zachodu,a mi wiecej stresu nie potrzeba ale wkurwiaja mnie jegoi stwierdznia- ja wszystko dla ciebie robie chce dla mnie cos zrobic?- niech bedzie przy mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość orofdsfsdf
Wiesz ja to przezylam!!!!!!! poczekaj.. po pierwsze masz teraz hormony dzieki ktorym wariujesz... po 2 on ucieka bo sie klocicie.. a jestes pewna ze chodzi tylko do cioci???

Gość ta ktora ma dosc
tego akurat jestem pewna, zdrada w gre nie wchodzi jesli o to chodzi klocimy sie wlasnie dlatego ze on ucieka