Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AGAAsk

znajomości - wymiana mieszkaniami ?

Polecane posty

Ostatnio przyszlo mi cos takiego do głowy,ze chciałabym poznać osoby z Polski mieszkające w innych Państwach w celu wymienienia się mieszkaniami.Nie chodzi mi jednak o cos takiego jak wymiana mieszkań pod nieobecność ale np.poznanie osób zaproszenie ich np.na tydzień a w zamian oni u siebie w domu zapewniliby jakies miejsce do spania. Co sądzieice o takiej formie znajomości, jest ktos chętny.Ja mieszkam w Danii i chętnie z moim chłopakiem zwiedzilibysmy jakieś inne kraje .

Gość nina77777
pewnie ogladalas "holidays" z c.Diaz. To jest calkiem fajny pomysl, tylko,ze ja nie zaufalabym obcym ludziom w takim stopniu, aby pozwolic im mieszkac w swoim mieszkaniu....niestety rozni sa ludzie...

nie oglądałam tego filmu ... ale ja nie mówię,ze te osoby bylyby całkiem obce .Byłaby wymiana info,zdjęć jakiś kontakt -dłuzszy niz tygodniowy i jesli obydwie strony by sie sobie "spodobały" wtedy można by spróbować takiej znajomości i jednoczesnie zwiedzenia innego kraju-miasta.

Gość Informatyk_foreign
Fajna sprawa, tylko jest jeden problem, ja tez mieszkam w Danii :D

Gość rabararaba
hej, istnieje jzu taka strona internetow gdzie ludzie zkladaja porfile i wlasnie zajmuja sie takim wynajmem domow i wymiana..nie pamietam jak sie nazywa, ale jest to bardzo polpularna strona...poszperaj w necie

Gość Macieq_SWE
To jest ta strona: www.xchangehomeforsex.com