Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabala wrozby

kabala wrozby

Polecane posty

Gość kabala wrozby

kabala wrozby Witam od dziecka facsynowaly mnie karty i ezoteryka (rodzinne) od 5 lat wroze z kart lenormand i tarota moja sprawdzalnosc to 70-80 % nikt nie ma 100% sprawdzalnosci, kazdy ma swoj los w rekach , ja za pomoca kart staram sie doradzac , przewidziec przyszlosc, oraz ostrzec . Mieszkam kilka lat w Niemczech osoby zainteresowane prosze o napisanie na maila wrozba_wrozba12@o2.pl badz gg10690769 moge wrozbe przeszlac na maila , gg , badz osoby zamieszkjace Niemcy tel. cena 10€ mysle ze nie jest to wygurowana suma , jesli ktos z Polski chcialby zasiegnac wrozby cena 5€ badz 20 zl zapraszam i pozdrawiam

Gość upupupupupupupuuppupupup

Gość nie kupuję kota w worku

Gość nikt nie skorzysta
bo wola zadarmo

Gość nie chodzi o to
żeby bylo za darmo... mam komuś na ślepo wysłać kasę, niedoczekanie

Gość ja sie zglosilam
i zrobie przelew na konto bankowe pewniejsze tanio pozniej napisze czy zadowolona jestem :D

Gość skorzystalam
Bardzo polecam.

Gość gość
Strony kabalistyczne Instytut Studiów i Badań Kabały – największe na świecie źródło autentycznej Kabały (strona Bnei Baruch w języku polskim) Kabalistyczne Centrum Edukacji – darmowe kursy kabały i interaktywne lekcje na żywo w języku polskim Lekcje na YouTube przetłumaczone na język polski – wykłady rawa Michaela Laitmana na temat kabały Mądrość Kabały – Kabalistyczne teksty źródłowe tłumaczone na język polski. Artykuły, książki, blogi, lekcje audiowizualne, muzyka, zdjęcia itp. Kabbalah Media Archive – tysiące darmowych kabalistycznych materiałów wideo, audio i tekstowych (jęz. angielski, rosyjski i inne) Kabbalah TV – strona internetowa Kabbalah TV. Materiały wideo (jęz. angielski, rosyjski, hiszpański i inne) MICHAEL LAITMAN to światowej sławy naukowiec-badacz w dziedzinie klasycznej, autentycznej kabały. Doktor filozofii, profesor ontologii i teorii poznania, Michael Laitman jest założycielem i dyrektorem Międzynarodowej Akademii Kabały, Bnei Baruch oraz Instytutu Badań Kabały – organizacji non-profit, zaangażowanych w działalność naukową i edukacyjną w zakresie nauki kabały. Członek Światowej Rady Mądrości (World Wisdom Council) - zgromadzenia czołowych naukowców i osób publicznych, zajmujących się rozwiązywaniem globalnych problemów współczesnej cywilizacji, której patronuje profesor filozofii Erwin Laszlo, nominowany w 2004 i 2005 r. do Pokojowej

Gość Klementyna1966
Najlepsza wróżka jeśli chodzi o kwestie uczuciowe to Grażyna, jej strona to http://wrozkagauri.pl mnie naprawdę bardzo pomogła.

Gość gość
Potwierdzam Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl to naprawdę dobra wróżka byłam u niej osobiście. To niezwykła osoba.