Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biznesmenka na niby

Powiedzcie czy to jest wogóle do zrobienia

Polecane posty

Gość biznesmenka na niby

Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie taka mała działalnośc gospodarcza, mianowicie mały sklep z używanymi artykułami dziecięcymi,ciuszkami,zabawkami,lezaczkami itd itp.Ale powiedzcie mi czy mogłabym sprzedawać ciuchy po moich dzieciach i dzieciach znajomych oczywiście w bardzo dobrym stanie,pachnące i wyprasowane.Nie miałabym na nie żadnych papierów.

Gość biznesmenka na niby
podnoszę

Gość kingaaaaaaaa55555
nie moglabys, pozatym malo kto kupi cos takiego, kazdy woli dla dziecka kupic nowe , sliczne ciuszki niz po kims, pozatym to ci sie nie oplaci, masz rzeczy do sprzedania to wystaw na allegro a nie do razu sklep

Gość Duza-Biznessmenka
Bedziesz musiala miec papierki, skad pochodzi towar. I jeszcze zusik bedzie trzeba zaplacic i podateczki. :) Tak to juz jest. Chyba ze jednorazowa akcja na allegro.

Gość biznesmenka na niby
że zusik i podateczki to wiem,bez tego ani rusz kinga a dlaczego od razu mówisz że nikt nie kupi,a ja właśnie twierdzę odwrotnie

Gość a wypisz
se papiery że towar z twojej szafy pochodzi

Gość dfgbhnikjn
Ja też uważam , że to by szło , ale biorąc pod uwagę to , że drogie jest wynajmowanie lokum i inne zusy to nie wiem czy się opłaca

Gość No cóż pomysł nie jest nowy
:) Takie sklepy już istnieją- komisy, lumpeksy :) A jeśli chodzi o kupowanie dziecku używanych butów- takie działanie może powodować wady. Naprawdę chyba lepiej wyspułać pieniądze na porządne obuwie, niż okaleczyć dziecko :O

Gość biznesmenka na niby

Gość biznesmenka na niby
sorki,puściłam samo pseudo dziękuję wam wszystkim za odpowiedzi a szczególnie dużej biznesmence za konkretną odpowiedz odnośnie papierów na towar ja sama czesto grasuję na all w poszukiwaniu fajnych okazji,nakupiłam już mnóstwo ciuchów dla młodszej córki,to jeszcze niemowlę więc wyrasta w mig z wszystkiego.Butów akurat nie kupuję ale wiem że ludzie kupują maluszkom używane,wystarczy na allegro zajrzeć. Pomysł ze sklepikiem nadal mnie kusi,ehhh,jakby to było fajnie z przyjemnością iść do pracy... ale pewnie porwałabym się z motyką na słońce

Gość a nie lepiej na allegro
???