Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Carrie Bradshaw_

Jestem muzyczną cipką - pomocy

Polecane posty

Jak w temacie, muzyka nigdy nie była moją pasją, raczej nigdy nie towarzyszyła mi świadomie w życiu...czas to zmienić, ale kompletnie nie wiem czego szukać - tyle tego :o To lubię (wiem, że oklepane ale nawet jak mi się coś podobało to i tak nie pamiętam): Hey Strachy/Pidżama Maleńczuk Harlem Grechuta Dżem Akurat Bjork PJ Harvey Massive Attack The Pixies Garbage The Streets Co polecacie?

Gość czym jestes
cipą jestes? wez sie kobieto szanuj!!!!!! skoro sama o sobie tak mowisz to co sie dziwić ze faceci do ciebie szacunku nie mają???

Hm. Ja osobiście słucham rock'a. Mogę Ci polecić: Billy Talent, Three Days Grace, AFI, Red hot chili papers, Forty Foot Echo, NICKELBACK, Simple Plan... Lubię Kasię Kowalską, Dżem... Ale i tak MTV jeszcze lubię ;-)

wg mnie czlowiek bez zainteresowań muzycznych musi być nudny... znajdź swoj styl, a nie pytaj na kafeterii :-o

Carolyna => O. Głupia autokorekta mi poprawiła zamiast z p e p p e r s na pampers, a ja nic nie zauważyłam i tylko skasowałam m.

Gość sisisk
tylko i wylącznie Mgmt i tak masz niezly gust ja ostatnio szukam na you tube "staroci"(lata 70,80) az mi wstyd bo dopiero teraz odkrylam muzyke np.Kate Bush

Ok, będę sprawdzać. Dzięki ;) A RHCP kojarzę bardzo dobrze, ale jakoś z głowy mi wypadło :) A coś spoza rocka? No i mile widziane polskie - lubię rozumieć cały tekst bez sprawdzania w sieci :P Aaa...sobie jeszcze sobie przypomniałam. Amy, Duffy i nawet Zgaga mi leży a z pojedynczych piosenek The Show, Sweet Home Alabama, Sweet Dreams, Nasty Naughty Boy Kryśki, Bombonierka. Muzyka z Grease, Vicky Cristina Barcelona... Różnie i podłużnie jak widać :D Ale mam problemy z odświeżeniem pamięci, wiem, że często słyszałam coś co mi się bardzo podobało a po godzinie pustka w głowie :o

" wg mnie czlowiek bez zainteresowań muzycznych musi być nudny... znajdź swoj styl , a nie pytaj na kafeterii " Muzyka to nie wszystko :o I mam w kuprze konkretny styl - pytam na kafe bo szukam właśnie czegoś. Wpis nie równa się moja nowa muzyczna miłość 🖐️

Gość fixin to thrill
the kills blur placebo the libertines interpol the strokes franz ferdinand kasabian myslovitz yeah yeah yeahs three days grace to gówno tak samo jak 'nickelback'

Gość fixin to thrill
sonic youth joy division the long blondes moloko the do muse the twilight singers pati yang the cure