Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffffffffaaaaff

Śniły mi się noże..że na nie patrzę.. W senniku jest napisane że to znak

Polecane posty

"rozstania".. Ehh mam doła.. mimo że średnio wierzę w takie rzeczu:(

;(

Gość średniowiecze
dziewczyno otrząśnij się!

Niby średniowiecze.. ale kurde, rzadko kiedy sprawdzam coś w senniku.. dzis utknely mi w glowie, noże ze snu.. a tu "rozstanie";( Nie fajnie takie coś przeczytać..

srednio a jednak ;)..... uspokoje cie jednak odcięcie się od przeszłości, zerwanie kontaktów z dotychczasowym otoczeniem. Poznanie prawdy, czasem bolesne i trudne, ale w rezultacie przynosi ukojenie.....

Ehh:(((

Mój mąż 3 lata temu obudził się i powiedział, że śniły mu się zęby, no i ja sprawdziłam co to znaczy w senniku a okazalo się ze smierc bliskiej osoby, nieszczescie.Oczywiscie zaraz o tym zapomnielismy.Ja pojechalam na grilla do kolezanki, mąż zadzwonił wieczorem ,że nasz przyjaciel Piotr zginął w tragicznym wypadku a oprocz niego jeszcze 4 os., maż miał jechać z nimi, ale wolal zaczekac na mnie.Aż mi ciarki przechodzą jak o tym wspominam:( Nasze cialo we snie daje nam sygnaly.Od tamtego czasu zaczelam wierzyc w takie rzeczy:(

Gość hymeu
do autorki - sennik to bzdura. nasz mózg w czasie snu segreguje wiele informacji i niestety, zasmucę Cię, nie zna przyszłości, więc nie może jeszcze jej "odłożyć na miejsce". do fuszer - to, że twój mąż miał taki sen, który się sprawdził to tak jakby trafił w totolotka - choć prawdopodobieństwo jest cholernie małe to jednak jest. na ironię - moglibyście być milionerami z takim "szczęściem"