Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidia21

wasz makijaż na codzien - czego używacie?

Polecane posty

Gość lidia21

Ja zaczynam:) - puder vipera odbijający światło - korektor nyx zielony - perełki brązujące avon - róż everyday minerals - tusz max factor 2000 calorie - kohl pencin max factor

Gość MArtitakkkkkkkkkkk
tusz Rimmel kredka do oczu podkład under twenty czy jakos tak;] róz do policzek w razie potrzeby korektor

Gość blackcat
tusz mf podkład astor/mf bronzer astor kredka czarna cienie czarne lub brązowe

Gość lilllllla
podkład loreal perfect match korektor bell cienie inglot puder brazujacy avon błyszczyk oriflame

Gość lillllla
a i tusz max factor 2000calorii

czarny tusz do rzęs i czarna kredka :] to wszystko. Moim dodatkiem raz na jakiś czas jest cień do powiek i błyszczyk.

podklad everyday minerals (czasami baza daxa) korektor everyday minerals puder rozswietlajacy essence puder (roznych firm szukam czegos dobre i dosc taniego) baza pod cienie joko,cienie (jak mam na to czas:D) tusz tu tez roznie bo zadne mi sie pasuje, obecnie loreal architect,sexy curves mam na stanie

Gość pęknięta mydlana bańka
podklad lirene matujacy korektor orifflame roz inglod eyeliner avon tusz mabyline blyszczyk avon

Gość pęknięta mydlana bańka
inglot oczywiscie :p i sorry za inne bledy

puder w kremie- GOSH róż- LOREAL- blush minerals cienie- GOSH- odcienie złotego, poprzez brąz, kończąc na zgniłej zieleni kredka do oczu- GOSH maskara- GOSH 2 step extreme volume- długo nie mogłam znaleśc dobrej maskary, na szczescie znalazłam i ta jest rewelacyjna, jedyny mankament to to, ze jest dwu fazowa, ale da sie zniesc ;)

podkład kremowy Yes Rocher korektor - zielona herbata Oriflame tusz do rzęs - Manhattan puder brązujący - Artdeco cienie do powiek- Manhattan

Gość a ja na codzień używam
samego kremu nawilżającego i troszkę pudru, żeby nieco zmatowić cerę, kiedy jest przed okresem i się świeci:)

baza Pupa (twarz) baza artdeco(oczy) (jak maluję oczy:P) podkład everyday minerals róż everyday minerals (jak mam więcej czasu i ochotę;)) cienie everyday minerals (jak mam więcej czasu i ochotę;)) eyeliner everyday minerals (jak mam więcej czasu i ochotę;)) tusz max factor False Lash Effect cień do brwi edm, zaczęłam robić hennę, więc się z nim rozstanę:)

Gość tokio Ice
O do diabla..a ja tylko max factor 2000 :o