Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerka nooo

Dziewica chce sexu!!!

Polecane posty

Gość cholerka nooo

Nie mam obecnie chlopaka,jestem jeszcze dziewicą,a mam ochote ne sex:-o

Gość cholerka nooo
23:(

Gość masturbuj sie

ooo w sam raz tu był taki , który szukał dziewcicy , troszkę głupkowaty ale może akurat :)

Gość to stara dupa jesteś już

jaka stara bez przesady.... w twojej sytuacji są dwa wyjścia: 1 Musisz sama się zadowolić 2 znaleźć faceta na seks nie problem... ale jeśli od razu wskoczysz na niego to nie licz ze on będzie z tobą... a jeśli chcesz mieć faceta, na którym będzie ci zależeć i jemu na tobie to jednak najpierw trzeba się poznać a nie od seksu zaczynać...

Gość cholerka nooo
wiem ze stara dupa...ale czy to znaczy ze gorsza?:( nie chce isc do łózka z kolega czy pierwszym lepszym który sie akurt pojawi w moim zyciu,chce poczekac i zrobic TO z milosic ale to czekanie doprowadza mnie do szału:-o

bez miłości to bzykają się zwierzęta żeby gatunek przedłużyć.. niestety coraz więcej osób zniża się do tego poziomu

Gość cholerka nooo
wiem,że bez sensu...:( ale kurde ciągle trafiam na jakis pacanów...nieodpowiedzialnych lub takich którym chodzi tylko o sex....czemu nie moge spotkac tego WŁASCIWEGO?:-o a jak go w koncu spotkam to jeszcze mnie wysmieje ze taki wiek i dziewica:(

Gość cholerka nooo
coraz bardziej mnie dobija moja sytuacja:( tyle slysze ze sex to sama przyjemnosc, a ja sie nie moge nim nawet nacieszyc:-o

ale to zupełnie nic nie robiłaś?? żadnego dotykania, pieszczot itp.. nic.. można wiele rzeczy robić a nie współżyć...

Gość cholerka nooo
nie...oprócz pocałunków nie...mialam TO robic jak nie czułam chemii ani nic?:-o

Gość tyrek
no ok , rozumiem Cię. I chcesz poznać Nasze zdanie na temat dziewictwa w wieku 23 lat ? Czy można uprawiać sex bez miłości ? Jakie to uczucie ? Czy może chcesz się nam po prostu wyżalić ? konkrety proszę :)

Gość Prwiczek
Ja mam podobnie, tez nie chce z byle kim to zrobić po raz pierwszy. Miałem okazje ale coś mi przeszkadzało, chyba to że ona robiła to już chyba z tysiąc razy(z jednym)