Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabieramsiezasiebie

MAZ WYJECHAL - 5 DNI NA POPRAWE URODY

Polecane posty

Gość zabieramsiezasiebie

moj maz wyjechal na 5 dni do rodziny, rzadko bywam sama gdyz pracujemy w domu, wiec na pewne rzeczy brakuje mi czesto czasu, prywatnosci i energii (gotowanie, prowadzenie domu, praca) Chce w ciagu tych dni nadrobic pare zalelosci, pomozecie mi? Na razie wymyslilam: -farbowanie i odzywienie calonocne wlosow (jak spimy razem to ciezko spac w worku na glowie:))) teraz moge -stopy po wakacjach - zaraz sie zabieram za pedicure, potem skarpetki z kremem - peling kawowy moze codziennie, pozniej juz bede robic raz w tyg - cwczenia ujedrniajace -wybielanie zebow biala perla - mam ja caly czas ale dopiero teraz nie mam potrzeby z nikim gadac i latwiej:D - samoopalacz - maseczki - koktajle owocowe od jutra/ oczyszczenie - henna/ depilacja co moge jeszcze zrobic? macie jakies pomysly?

Gość fgggg
umówić sie na masaże

Gość zabieramsiezasiebie
fakt, myslalam ale mam mnostwo pracy. Pracuje w domu wiec moge tu paradowac jak kosmita, ale nie chce wychodzic. Tak naprawde wszystkie z wymienionych zabiegow moglabym zrobic poza domem, ale po pierwsze chce oszczedzic pieniedzy, a po drugie czasu

Ja bym jednak zastanowiła się nad krótkim wypadem na miasto - masaż lub inny zabieg na ciało, może cos odtoksyczniającego i fryzjer ;) No i pamiętaj o paznokciach u rąk i brwiach

Gość masażżż
Masażystę można zamówić do domu, widziałam takie ogłoszenia.

Gość zabieramsiezasiebie
paznokcie u rak mam akurat robione regularnie i pieknie wiec to nie jest teraz priorytet:) musze zostac w domu tak jak pisalam, wiec zastosuje chyba te rzeczy ktore napisalam, przede wszystkim pillingi i wlosy:)

Gość fantakiro
a jak się stosuję tą białą perłę na zęby?? I czy to skuteczne??

Gość hohohhehehe
a ja bym zrobila maly wypad na zakupy :0 moze jakas seksowna bielizna, suukienka hmmm:)??

Gość może jakiś zabieg na ciało
no jakiś guam albo coś z alg na cellulit i wyszczuplenie ud i pośladków ? nie wiem może Twoja figura tego nie potrzebuje.... ale generalnie pomysły które wypisałaś dadzą widoczny efekt ja na odtrucie polecam białą i zieloną herbatę oraz herbatkę drenującą Slim Figura Faza II Oczyszczanie, ma ziołowo-owocowy smak, eliminuje toksyny z organizmu i nadmiar wody (świetnie działa na cellulit i zatrzymanie wody przed okresem)

tą herbatkę kupisz w aptece albo w markecie, ma pomarańczowo-białe opakowanie to nie jest herbatka przeczyszczająca, bo wiele osób gdy słyszy nazwę Slim Figura tak myśli ta herbata nie zawiera ani sensesu ani kruszyny

Gość zabieramsiezasibie
co do pytania o biala perle - tak! jest skuteczna, kosztuje to 60zl, ja juz na jednym opakowaniu moge zrobic druga kuracje, po roku, bo tego zelu jest duzo. Nakladasz zel do aplikatorow, to na zabki i siedzisz pol godziny (ja kilka godzin) guam to swietny pomysl, oczywiscie ze moja figura tego potrzebuje! herbatki tez zakupie. Jestem juz po wstepnych zabiegach na stopy, po wakacjach wygladaly tragicznie ale juz doprowadzilam je do ladu, jeszcze tylko lakier i bedzie super:) ide robic piliing z kawy i pozniej guam bo mamcale pudlo a zapomnnialam:) jak ktos cos jeszcze wymysli to zapraszam

Gość zabieramsiezasiebie
a co do zakupow to nie chce sie za bardzo rozpuszczac ale moze po poludniu sie wybiore:)

już widzę minę męża jak wróci :-)