Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie poniedzialkow 222

czy to dziwne ze chce zaczekac?

Polecane posty

kiedys postanowilam ze z sexem bede czekac do zareczyn, jest to dla mnie pewnego rodzaju etap kiedy mysli sie poaznej o zwiazku, jednak moj facet chcialby na juz chociaz mowi ze i tak zawsze bedzie czekal bo to nic nie zmieni

no nie mam ich zamiaru zmieniac tak jak do tej pory tylko on wie i tak czasami sie do mnie tak dobiera jakby chcial wiecej, nie umie zrozumiec?

pewnie rozumie, ale go tak pociąga Twoja niewinność, że czasem się zapomina... i ma nadzieję, że Ty też się zapomnisz. póki Cię nie zmusza do niczego, nie nalega zbytnio, to wszystko jest okej.

nie zmusza i to mi strasznie sie tz w nim podoba bo rozni sie od innych, a jestemy juz prawie 1,5 roku wiec troche czasu:P mimo wsyztko czasami sie boje ze moze nie wytrzymac i poleci do innej, ale jak kocha to tak nie zrobi prawda??

Gość Bogdannnnn
1,5 roku bez seksu - wali gruchę aż miło a ty każesz mu czekać. buahaha ;)

To normalne. Choć coraz rzadziej spotykane. Gratuluję wytrwałości! I faceta, że potrafi cierpliwie czekać:)

Nie zmieniaj swoich zasad tylko dlatego, że ktoś tego od Ciebie może wymagać. Jeśli poczeka na Ciebei to znaczy, że jest Ciebie warty, że wyznajecie podobne zasady. Na pewno mu ciężko, ale przecież na pewno od początku wiedział, że będzie musiał poczekać. Grunt to zyć zgodnie z własnymi zasadmi i sumieniem. Trzymam kciuki by Wam się udało:)