Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamelotka

mój chłopak dziś nocuje u innej

Polecane posty

a dziękuje :) Sama przeżywałam pierwsze miłośc, dostawałam biegunki z takich powodów :) mogę wiec się podzielić swoim skromnym doświadczeniem i spostrzeżeniami

nie pisz kochana , jak masz możliwość ( to zalezy od modelu aparatu ) to jeszce filtr połaczeń włacz to się chłopak zdziwi

dziewczyno chodzisz ze zwykłym dzieciakiem i dupkiem :P silnik naprawiać? ok ale w dzień też można i nie koniecznie w pobliżu swojej byłej.

xymena już dawno powinnam była sobie go odpuścić. u Ciebie oki? to masz duże szczęście! oddaję na tym forum wiele swoich wątpliwości, zostawiam tu żale... a Ty?

No wiec tak, jak zwykle po konsultacji z moim kochanym mezczyzna napisze Ci co on by zrobil w tej sytuacji. Moj chlopak stwierdzil, ze ten Twoj to musi sciemniac z tym silnikiem. Ale nawet jesli nie to gdyby otrzymal ode mnie takiego smsa jak ty mu nasmarowalas to na pewno by zadnego silnika nie naprawial bo to nie jest warte naszego zwiazku.

xymena to prawda. tak na poważnie, to jesteśmy ze sobą 2 miesiące:P, ale kręcimy ze sobą od lutego. wiem jak to wygląda. naiwna małolata... ale ja to wszystko bardzo biorę do siebie, jeśli chodzi o relacje z chłopakami, aż za bardzo. tuńka nawet nie wiem o co chodzi z tym filtrem:P mam bardzo stary model telefonu.

Pewnie będą czyścić tłoki, a jeśli nie, to na pewno sprawdzą wydech :D

Gość Alwaroo
Biorac pod uwage słownictwo jakim sie posługuje autorka dobrze ze dyma inna , ty jestes tylko plebsem ktory rzadko sie myje prawdopodobnie

Dziewczyno nie warto sobie głowy zawracać kimś takim, na pierwszy rzut oka widać że ciągnie go do niej, do jego ex, najwidoczniej nadal ją kocha, i wykorzystuje każdą chwilę by być blisko niej.

Sekta zgorzkniałych baboli :o Tak,autorko,postapiłaś wspaniale.Nie masz swojego rozumu,że totalie obce osoby decydują o tym co masz robić w kwestii swojego związku?

Kocyk a co miałam zrobić? wg mnie dobrze postąpiłam! nie chcę wciąż siebie samej oszukiwać.

Kocyk zgodnie z nickiem schowaj się i palulu , nikt tu nie decyduje za nikogo, wyrażanie opini to nie dyktatura :)

tuńka- nie wiem jak Ty,ale ja nie sypiam pod kocem :) kamelotka - to co miałaś zrobić powinnas wiedzieć sama.Napisałaś temat,bo byłaś po prostu zazdrosna,a skończyło się na tym,że dobrotliwe panie stwierdziły nie znając Ciebie,Twojego chłopaka ani waszych relacji,że Cię zdradza.

Kocyk , czy zauważyłes gdzieś w mojej wypowiedzi słowo 'Zdrada" , oceniałam Tylko sytuację :)a i spać się jeszce nie położe niestety pracuję ciezko do 24 :( jeszce 18 minutek :)

Gość do kocyka
głupolku NIKT tu nie pisał o zdradzie , może ma dziewczyna się męczyć z nim jeszcze 10 lat, hee?

Tuńka-a czy ja gdziekolwiek mówię o Tobie?OMG I nie życzę sobie mówienia do mnie w rodzaju męskim. kamelotka- no jeśli nie żałujesz,że straciłaś kogoś z kim byłaś to faktycznie,lepiej że szybko się skończyło.

Gość i masz informejszyn
"Ltd Pewnie będą czyścić tłoki, a jeśli nie, to na pewno sprawdzą wydech " rób jak chcesz

"NIKT tu nie pisał o zdradzie" Ano tak...pozwole sobie zacytować:"bo on beda mieli dzis niezly ubaw we dwoje w sypialni !!!", "napewno spotkasz na swojej drodze "wiernego" chłopaka","Nocowanie w jednym domu z byłą dziewczyną nie wróży nic dobrego" Jak mogłam pomyśleć,że chodzi o zdradę,już prędzej o wspólne dłubanie w nosach :(

Gość tuńka faktycznie pracujesz
bardzo ciężko :D

Gość do kocyka
Wiesz co , tym bardziej odpuść sobie swoje rady, jak wyszlo ze jestes kobietą . Albo przeczytaj mądrą książkę " Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus" Powinnaś byc facetem, sadzac po Twoich postach :P

:) tak :) koniec dyżuru , zresztą nie wiesz na czym moja praca polega więc :P

Gość hheehh bo ty jestes facetem
Kocyk I nie życzę sobie mówienia do mnie w rodzaju męskim." dobre

Tuńka się wylogowuje i jedzie do domciu :) może jeszce zajrze z herbatka w łapce tymczasem 😘

"Wiesz co , tym bardziej odpuść sobie swoje rady, jak wyszlo ze jestes kobietą " Bo?Jak widzę same kobiety się tu wypowiadają,więc i ja mam prawo.Co to za dziwne rozumowanie O_o Niestety,czytałam tylko "Marsjanie i Wenusjanki w łózku" :) Widzisz autorko...Tobie totalnie obce osoby mówią,że masz rzucić swojego chłopaka,a mi mówią,że jestem mężczyzną :classic_cool:

Gość kocyk bo ty jestes babochłop
i tyle w temacie :classic_cool:

Wydało się :classic_cool: Gdybym sikała w majty ze strachu przed zdradą to byłabym 100% kobietą,a tak pozostaje mi być uważaną,że mężczyzne,a blo w najlepszym wypadku babochłopa :classic_cool: