Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierssssssiątko

21 grudnia 2012 r.

Polecane posty

O Boże. Nie. Nie wierzymy. Końców świata miało być już chyba z dziesięć.

Gość ale przeciez ma byc 20
a nie 21... i jak naparwde bedzie to sie wkurie,bo po cholere szlam na studia?!?!!?!?

nie wierzę, ale po cichu marzę :) że tym razem w koniec świata trafimy; same plusy: nigdy nie będę się starzeć, nie zobaczę pierwszych zmarszczek, nie przekroczę magicznej 30stki - i całe życie będę żyła pełnią życia A swoją drogą ciekawe co sądzą o tym Świadkowie Jehowy ....

nic nie pisze o końcu świata będą katastrofy naturalne co raz więcej parę milionów ludzi umrze i to wszystko Dzieci moje , czy nigdy nie czytaliście i nie słyszeliście o potopie? Pochłonął on całą ludzkość, a przecież potop, który ma was nawiedzić , to potop ognisty. O dzieci moje , jest to potop sto razy straszniejszy od potopu fal wody. Za grzechy wasze czeka was potop ognisty! Nie pojmujecie tego,że wszystko w jednej chwili stanie w morzu ognia? I niebiosa zapłoną , i ziemia zapłonie, o, nic nie może się ostać w te dni! Ciała wasze będą jak zwalone stosy gnoju, zwęgłone, cuchnące, będą leżały na ulicach. Nie będzie tego, kto by opłakiwał te ciała, bo nawet gdy zostanie ktokolwiek, toi odejdzie mu wszelki rozum, stanie się podobny do nierozsądnego ptaka, deptać będzie ciało swych dzieci i rozdzierać własne" to ma na myśli wojnę atomowa i no w koncu leci do nas planeta nubiru http://www.proroctwa.fora.pl/

majowie wygineli moze nie mieli czasu go dokonczyc a wogule rok to sa tylko numerki np muslimie maja chyba 2500 rok i inne religije inny maja rok a wogule slonce wyczerpie sie za milion lat ja niewiem co o tym myslec ale...

Nie wierzę. Nie obchodzi mnie czy on będzie czy nie. Możliwe, że dla mnie koniec świata czyt. życia może być nawet jutro czy pojutrze. Koniec świata dla każdego człowieka jest w innym terminie. Jeśli nawet będzie ten koniec świata to co z tego? umrzemy. Tak jakbyśmy nagle umarli z innego powodu w wypadku itp. Po co więc o tym myśleć? może nawet nie zdamy sobie sprawy, że umieramy. No chyba, że będziemy bardzo cierpieć.. ale po co się tym przejmować jeśli ma być to będzie , a jak nie to nie. Ja nie myślę o końcu świata tak jak i nie zastanawiam się kiedy umrę i jak. Wisi mi to. Co ma być to będzie.

boje sie ale niemoge wyobrazic se konca swiata mam nadzieje ze nie bedzie :(

bo chcialambym byc kiedys dorosla i wogule wole juz zeby byl jak bym miala 50 lat

Gość tak myślęęę
ja w to wierzę i czuję że coś "wisi" na światem

Gość ja będę wtedy obchodzić16 rocz
nice ślubu:)