Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowicjusz281

Jak to rozegrac ?

Polecane posty

Gość Nowicjusz281

Mam kompletny brak doswiadczenia w tych sprawach wiec chcialbym o rade czy wogle powinienem dalej sie trudzic. Laski nigdy nie mialem, a jak sie jakies interesowaly mna to nie zbyt atrakcyjne. No wiec calkiem niedawno poznalem pewna dziewczyne zdobylem jej nr tel itd. Chcialem sie z nia spotkac, ale uczyla sie na poprawke, a ze idzie do klasy maturalnej to juz nie chcialem jej przeszkadzac. Nawysylalismy sporo smsow w tym czasie. Dzis mi sama napisala co mnie zdziwilo, a to chyba nie jest zly znak. Wspomnialem tez zeby sie spotkac, ale powiedziala, ze dzisiaj chce odpoczac bo zakuwala dosc dlugo itd. Tym razem chyba jakos do niej zadzwonie bo juz meczy mnie to, ze musze sie jako pierwszy odzywac. Zaproponuje jakos przejazdzke na rowerze albo wyjazd nad jezioro poniewaz jest nadal dosc cieplo. Mam tez pytanie. Z tego co slyszalem kobiety potrafia doskonale maskowac swoje uczucia i stad moje pytanie czy w tym przypadku warto dalej sie trudzic ? Dodam, ze zawsze odpowiada na smsy i inne moje wiadomosci.

Gość Nowicjusz281
No moze i tak, ale fakt, ze napisala smsa jako pierwsza, ze tam udalo jej sie zdac poprawke to chyba nie jest jakis specjalny przejaw zainteresowania. Rownie dobrze mogla do byle kogo innego to napisac :P

Gość Lolokowska
chłopie nie marudz tylko bierz się za laskę!! plan masz dobry, więc nie zastanawiaj się tylko działaj! jest tobą zainteresowana, nie zepsuj tego! Powozdenia!